Món Esport
El Kun Agüero, a punt de fitxar pel Barça
  • CA

El primer fitxatge de la segona era Laporta. El Barça està molt a prop de fitxar el Kun Agüero, que arribaria per dues temporades i acceptant una rebaixa del sou. Les negociacions es troben en un estat molt avançat, i això fa que les dues parts siguin molt optimistes respecte l’arribada de l’argentí.

Ronald Koeman ja ha donat el vistiplau al seu fitxatge que, més enllà de la seva amistat amb Leo Messi, es considera positiu en l’àmbit esportiu. El tècnic holandès veu a Agüero com un davanter consolidat a la Premier i que també compta amb una àmplia experiència en competicions internacionals amb la selecció argentina.

A més a més, l’argentí arribaria a cost zero, un fet que sumat a la rebaixa salarial que el “Kun” pretén acceptar, afavoriria a la capacitat del club a l’hora d’afrontar un gran fitxatge aquest estiu. Una arribada que ja només pot tenir un nom: Haaland.



Més notícies
Sergi Roberto, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
El Barça vol renovar Sergi Roberto
Notícia: El Barça vol renovar Sergi Roberto
Comparteix
Segons ha pogut saber El Món, el club vol allargar-li el contracte més enllà del 2022
Zidane, exentrenador del Reial Madrid | Europa Press
Zidane dimitirà a final de temporada
Notícia: Zidane dimitirà a final de temporada
Comparteix
Guanyar la Lliga no el faria canviar d'opinió

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 15, 2021 | 12:38
    Anònim maig 15, 2021 | 12:38
    Està previst que faci un curs de català abans de fitxar pel Barça el senyor Kun Agüero o serà un inadaptat més dins el planter del club ? Si de cas, informeu al senyor Laporta que el Consell per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos de llengua catalana presencials i a distància que estan molt bé de preu (i probablement li faran un descompte si hi matricula tota la trepa de tècnics i jugadors inadaptats que té el Barça actualment)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa