Món Esport
El Barça vol renovar Sergi Roberto
  • CA

Sergi Roberto no està passant per la millor de les seves temporades. El futbolista de Reus format a la Masia, de 29 anys, no ha deixat d’encadenar lesions des del mes de novembre i, quan ha tornat, ha tingut algunes actuacions en les quals ha quedat assenyalat per errades defensives. Després de la darrera lesió, patida durant l’empat contra el Llevant al Ciutat de València en el qual el Barça s’hi va deixar totes les opcions que li quedaven de guanyar la Lliga, Roberto ha quedat molt tocat.

Segons han confirmat fonts de l’entorn del jugador a El Món, el futbolista de Reus no està passant per un bon moment, però ho consideren lògic i comprensible com a conseqüència de les lesions que està patint. Ara bé, Roberto està tranquil, perquè compta amb tot el suport del club i, segons ha pogut saber El Món, el Barça li ha comunicat que la intenció de la junta directiva de Joan Laporta és allargar-li el contracte i renovar-lo.

Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Sergi Roberto, després de lesionar-se | Europa Press

Cal recordar que el futbolista de Reus quedarà lliure l’estiu del 2022. Arribats a aquest punt, el Barça té dues opcions: o vendre’l durant aquest mercat per poder treure algun rèdit econòmic de l’operació, o renovar-lo aviat perquè no pugui marxar de forma gratuïta a partir del juny vinent. Fins al moment, el club contempla l’opció d’allargar el seu contracte i, en principi, s’hauria d’executar en un curt o mitjà termini.

Sergi Roberto forma part del primer equip del Barça des del 2013. En un primer moment jugava com a interior, però Luis Enrique el va convertir en lateral dret i aquesta és la posició que més ha ocupat des d’aleshores. Malgrat que fa molts anys que juga al primer equip i que té molt pes al vestidor -és ja una de les vaques sagrades i un dels capitans-, el seu sou es troba en una escala mitjana dins de la massa salarial del club. Això, juntament amb la seva polivalència, fan que sigui un futbolista útil per a diverses posicions i que els entrenadors vulguin comptar amb ell.

Messi, Busquets, Piqué i Sergi Roberto, els quatre capitans del Barça | FC Barcelona


Més notícies
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Sergi Roberto no s’amaga: està enfonsat
Notícia: Sergi Roberto no s’amaga: està enfonsat
Comparteix
Ha compartit una publicació a les xarxes on explica que està passant per un mal moment
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Sergi Roberto es lesiona en el pitjor moment per a ell
Notícia: Sergi Roberto es lesiona en el pitjor moment per a ell
Comparteix
Té unes molèsties tendinoses al recte femoral de la cuixa dreta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lion a maig 14, 2021 | 23:12
    Lion maig 14, 2021 | 23:12
    Crec que Sergi Roberto es in bluf. El Barça doncs, s’equivoca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa