Món Esport
S’accelera l’operació sortida: el Barça anuncia la tercera baixa en tres dies
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial el traspàs de Konrad de la Fuente a l’Olympique de Marsella per tres milions d’euros. El futbolista nord-americà de 19 anys era al club blaugrana des del 2013 i havia deixat alguns detalls de qualitat i projecció, però no ha acabat de donar el pas endavant necessari per saltar al primer equip. El Barça cobrarà un percentatge d’una possible futura venda del jugador a algun altre equip.

Konrad va començar a entrar a alguna convocatòria amb Ernesto Valverde i Quique Setién. Tanmateix, no va debutar fins a la passada temporada amb Ronald Koeman a la banqueta. El tècnic neerlandès ha intentat donar alguna oportunitat al davanter nord-americà, però no li ha trobat lloc en un equip ple de futbolistes atacants molt superiors a Konrad. En total només ha disputat 36 minuts amb el primer equip.

Joan Laporta i la seva junta directiva s’han començat a posar les piles pel que fa a l’operació sortida. Konrad ha deixat tres milions a la caixa, Todibo en va deixar vuit i mig el passat diumenge i també ha marxat Matheus Fernandes, a qui se li ha rescindit el contracte. S’espera que Junior Firpo es converteixi en jugador del Leeds United durant les pròximes hores, mentre que Umtiti també podria marxar cedit aviat.



Més notícies
Matheus, durant un entrenament | FC Barcelona
Laporta fulmina Matheus Fernandes
Notícia: Laporta fulmina Matheus Fernandes
Comparteix
El Barça ha notificat la rescissió del contracte del migcampista brasiler
Umtiti, durant les proves de coronavirus | FC Barcelona
Umtiti, a prop de marxar del Barça
Notícia: Umtiti, a prop de marxar del Barça
Comparteix
L'Olympique de Marsella estaria disposat a incorporar el futbolista a través d'una cessió amb opció de compra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa