Món Esport
Koeman: “No tinc res en contra de Riqui Puig”
  • CA

Ronald Koeman ha aprofitat la roda de premsa posterior al triomf del Barça contra el Granada per deixar molt clar que “no tinc res en contra de Riqui Puig”. “Sembla que tingui alguna cosa en contra d’ell, però no és així. He parlat sobre altres jugadors joves que tampoc tenen molts minuts com Junior, Konrad o Matheus. Jo vull el millor per a cada jugador. He parlat amb en Riqui, és clar. No hi ha cap problema. Hem de pensar en el seu futur”, ha declarat.

Sobre el quart triomf consecutiu del seu equip a domicili, l’heroi de Wembley ha valorat que “estem més tranquils i concentrats”. “Si movem bé la pilota i juguem amb bon ritme, hi ha pocs equips que ens puguin controlar. L’efectivitat que hem tingut avui ens fa estar en el bon camí, però hem de ser humils i treballar”, ha valorat.

Les declaracions de Koeman posteriors al Granada-Barça

La situació de Riqui Puig: “Sembla que tingui alguna cosa en contra de Riqui Puig, però no és així. He parlat sobre altres jugadors joves que tampoc tenen molts minuts com Junior, Konrad o Matheus. Jo vull el millor per a cada jugador. He parlat amb en Riqui, és clar. No hi ha cap problema. Hem de pensar en el seu futur”.

La clau de la millora: “Estem més tranquils i concentrats. Si movem bé la pilota i juguem amb bon ritme, hi ha pocs equips que ens puguin controlar. L’efectivitat que hem tingut avui ens fa estar en el bon camí, però hem de ser humils i treballar”.

Pas endavant de De Jong: “No havia jugat tant amunt com últimament. És una qualitat que té i que no utilitzava abans. Nosaltres necessitem migcampistes que arribin a l’àrea. Ha fet un pas endavant”.

Gran partit defensiu: “És important mantenir la porteria a zero fins a l’últim moment. Umtiti ha estat bé defensivament, feia molt que no jugava un partit sencer des del primer moment. Té un lloc a la plantilla”.

Messi comença a estar encertat: “Des del primer dia el contacte amb ell ha estat bo. Sempre ha donat el màxim per estar en forma i ajudar l’equip. A tots ens ha costat una mica, però últimament està bé, amb molta efectivitat, com és habitual en ell. L’he vist motivat des que vaig arribar, en els entrenaments i en els partits. Ara marca més, però això no vol dir que estigui més implicat que abans”

El pla de partit: “Hem jugat amb força llibertat i en Leo, com el gran jugador que és, ha baixat a buscar la pilota. Griezmann i Dembélé ens han donat profunditat”.

Messi descansa mitja hora: “El Barça el necessita pel seu joc, per la seva capacitat de crear ocasions i la seva efectivitat, que la necessitem per lluitar per títols. Hi havia molts jugadors amb molèsties i gràcies al resultat els hem pogut canviar”.

La Lliga està perduda?: “Lluitar per títols no depèn només d’un jugador, sinó de la mentalitat de l’equip. Tenim jugadors importants que no poden jugar en aquest moment, però si tenim a tothom en el seu millor estat de forma, jo crec que tindríem més possibilitats. Estem millorant”.



Més notícies
Leo Messi, capità del Barça | Europa Press
Ha tornat (si és que mai havia marxat)
Notícia: Ha tornat (si és que mai havia marxat)
Comparteix
Messi ha marcat dos gols a Granada i encadena dos doblets consecutius
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Granada | Europa Press
Golejada per confirmar les bones sensacions (0-4)
Notícia: Golejada per confirmar les bones sensacions (0-4)
Comparteix
El Barça guanya el Granada al Nuevo Los Cármenes i segella la tercera victòria consecutiva a domicili

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa