Ha tornat (si és que mai havia marxat)

Messi ha marcat dos gols a Granada i encadena dos doblets consecutius

Una de les frases que més es repeteixen a les xarxes socials després de la golejada del Barça a Granada és: “Ha tornat”. Són molts els qui es refereixen a Leo Messi d’aquesta forma, després que, per segon partit consecutiu, l’argentí hagi anotat un doblet.

La manera amb la qual Messi ha transformat els dos gols al Nuevo Los Cármenes contribueixen a aquesta afirmació. El primer ha estat des de la frontal de l’àrea amb la clàssica rosca que mai no falla i que a l’inici de temporada havia errat massa vegades. El segon, per fi, de falta. No aconseguia un gol així des de la temporada passada. A més, ho ha fet enganyant el porter amb un xut ras pel seu propi pal.

Des del partit a Valladolid, moment en el qual vam tornar a veure el somriure de Messi sense reserves, sobretot gràcies a la nova associació estel·lar amb Pedri, l’argentí es troba en una línia clarament ascendent. Ha convertit dos doblets consecutius fora de casa i això no passava des del 2018.

El cert és que a l’entrevista amb Jordi Évole, Messi va deixar clar que als primers partits ho va passar malament, perquè la ferida del burofax era massa recent. Aquest és un argument molt raonable per entendre el seu mal rendiment. A més a més, ell mateix va reconèixer que ja es trobava millor i això també explica el canvi de dinàmica.

Faci el que faci al final de temporada, marxi o no, els culers han d’estar molt contents de poder tornar a gaudir de l’argentí en el seu millor estat. És el millor jugador de la història, diuen molts, i perdre’l durant tot un curs sencer hauria estat molt dur, no només pel barcelonisme, sinó pels aficionats del futbol en general.

Més informació

Nou comentari