Koeman: “Mai hem llençat aquesta Copa”

El tècnic holandès ha felicitat als seus jugadors després de la remuntada davant el Sevilla

La nit més feliç com a entrenador del Barça, o així l’ha definit Koeman en roda de premsa. El tècnic holandès ha recalcat: “Sempre hi hem cregut. Mai hem llençat aquesta Copa. És una qüestió de mentalitat. Jo, com a entrenador, no puc demanar-li al meu equip més del que he vist aquesta nit”.

Així i tot, la nit no ha estat del tot rodona. Segons l’entrenador blaugrana, hi faltava el públic: “Estem molt contents, però cal celebrar-ho amb 90.000 persones en el camp. Tant de bo puguem tenir espectadors a la final”. Koeman també ha confessat que està molt content amb l’evolució que ha anat presentant l’equip, ja capaç de competir i de remuntar situacions complicades com la d’avui.

Sobre el futur immediat, el tècnic ha declarat: “Estem per intentar guanyar un títol important. Amb un 2-0 en contra, hem fet un partit molt complet. No es pot demanar més com a entrenador. Mereixem passar i jugar la final”. Respecte el partit a París, però, Koeman s’ha mostrat prudent: “Una cosa és un 2 a 0, i altra és un 1 a 4” ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari