Món Esport
Koeman: “Mai hem llençat aquesta Copa”
  • CA

La nit més feliç com a entrenador del Barça, o així l’ha definit Koeman en roda de premsa. El tècnic holandès ha recalcat: “Sempre hi hem cregut. Mai hem llençat aquesta Copa. És una qüestió de mentalitat. Jo, com a entrenador, no puc demanar-li al meu equip més del que he vist aquesta nit”.

Així i tot, la nit no ha estat del tot rodona. Segons l’entrenador blaugrana, hi faltava el públic: “Estem molt contents, però cal celebrar-ho amb 90.000 persones en el camp. Tant de bo puguem tenir espectadors a la final”. Koeman també ha confessat que està molt content amb l’evolució que ha anat presentant l’equip, ja capaç de competir i de remuntar situacions complicades com la d’avui.

Sobre el futur immediat, el tècnic ha declarat: “Estem per intentar guanyar un títol important. Amb un 2-0 en contra, hem fet un partit molt complet. No es pot demanar més com a entrenador. Mereixem passar i jugar la final”. Respecte el partit a París, però, Koeman s’ha mostrat prudent: “Una cosa és un 2 a 0, i altra és un 1 a 4” ha sentenciat.



Més notícies
Ter Stegen, porter del FCB | FCB
L’heroi de veritat
Notícia: L’heroi de veritat
Comparteix
Amb una aturada providencial, Ter Stegen ha capgirat la dinàmica del partit
Els jugadors del Barça celebren la classificació per a la final de Copa | Europa Press
El Barça no és el BarçaGate, el Barça és això! (3-0)
Notícia: El Barça no és el BarçaGate, el Barça és això! (3-0)
Comparteix
Els blaugrana es classifiquen per a la final de Copa amb èpica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa