Koeman, assenyalat amb el permís dels jugadors

El Barça ha perdut la Lliga al Ciutat de València després d'un partit per oblidar

La temporada s’ha acabat, el vaixell s’enfonsa, i en aquest context de desfeta el culpable sempre és el capità. Tot i l’aposta arriscada, i celebrada per la major part de barcelonistes, de posar a Dembélé de carriler per donar més dinamisme a l’equip, el Barça s’ha fet molt petit durant la segona meitat.

La gestió dels canvis al Ciutat de València ha estat la pitjor de tota la temporada. L’entrada de Sergi Roberto a la segona part per substituir Araujo ha ensorrat l’equip. El primer gol del Llevant deixa retratat al de Reus, que perd claríssimament la posició davant Melero.

Posteriorment, donar entrada a Dest i Braithwaite ha estat l’estocada final. El nord-americà, en la primera acció on ha tingut protagonisme, ha estat superat fins a tres vegades en una mateixa jugada i els valencians han acabat empatant el partit. El danès no ha fet absolutament res, per variar.

Koeman havia expressat en diverses ocasions en rodes de premsa que l’equip estava bé físicament. Les sensacions són exactament les contràries: sobre la gespa el Barça està fos. La gestió de les rotacions durant el tram final ha estat enormement deficient, amb jugadors com Riqui Puig o Pjanic condemnats al més absolut ostracisme. Si Koeman tenia alguna possibilitat de continuar la temporada vinent, avui aquesta s’ha esfumat.

Més informació

Comentaris

    Culer emprenyat Maig 12, 2021 8:21 am
    Desprès de 8-2 de Lisboa, els partits contra el Granada, contra el Sevilla, contra el Llevant, etc, etc. voleu dir que no son massa pertits per a oblidar?

Nou comentari