Món Esport
El Barça es cansa d’un jugador conflictiu i l’acomiada

El Futbol Club Barcelona ha comunicat que ha rescindit el contracte de Kays Ruiz, futbolista del filial, quan tot just queden tres jornades per al final de la fase regular de la Primera Divisió RFEF. Després d’haver estat diverses jornades apartat de l’equip a causa dels seus problemes disciplinaris, l’entitat blaugrana ha pres una decisió contundent i definitiva i no ha esperat ni al final de la temporada per acomiadar-lo. D’aquesta manera, Kays Ruiz queda totalment desvinculat del Barça i el club, que l’ha despatxat amb un comunicat de tres línies, senzillament li ha desitjat “sort i èxits en el futur”.

Kays Ruiz, un cas impossible de reconduir

La història de Kays Ruiz és la del típic jugador amb molt talent, però una mentalitat que l’impedeix triomfar. L’any 2009 va arribar al Barça procedent de l’Olympique de Lió, cridat a ser un gran futbolista de futur. L’any 2015 va abandonar el club blaugrana i va tornar a marxar a França, ja que ell és nascut a Lió, però aquest cop ho va fer al París Saint-Germain. Va ser un moment relativament dramàtic per a l’entitat culer, ja que la sensació és que s’havia perdut un futbolista amb molt potencial. Ara bé, el passat estiu, i després d’haver debutat al primer equip del PSG, Kays Ruiz va tornar al Barça gratuïtament i per la porta de darrere per problemes disciplinaris.

Amb el filial blaugrana només ha arribat a disputar onze partits. No s’ha adaptat a les exigències del seu entrenador, Sergi Barjuan, i ha repetit els seus conflictes de comportament. Això ha provocat que quedés apartat de la dinàmica de l’equip i no juga cap minut des de principis de març. Després de diverses jornades castigat, el club deu haver perdut la paciència o deu haver considerat que la seva situació no es pot reconduir, ja que ha estat acomiadat de forma fulminant.



Més notícies
Ronald Araujo, atès sobre la gespa del Camp Nou | Europa Press
Comunicat mèdic definitiu sobre Araujo després del seu cop al cap
Notícia: Comunicat mèdic definitiu sobre Araujo després del seu cop al cap
Comparteix
El jugador ha rebut l'alta mèdica i es troba bé, però els metges del club determinaran si pot jugar o no el pròxim partit per precaució
Marc-André ter Stegen, jugador del Barça | Europa Press
Novetat important a la porteria del Barça
Notícia: Novetat important a la porteria del Barça
Comparteix
La xavineta buscarà contra el Celta i al Camp Nou deixar pràcticament sentenciada la segona plaça de la Lliga
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Notícia: El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Comparteix
Gavi i el Barça s'aproximen a un acord després de reunir-se a la Ciutat Esportiva i es retrobaran la propera setmana per revisar les dades del contracte
Javi Galán, lateral del Celta | Europa Press
El Barça ja negocia amb el substitut de Jordi Alba
Notícia: El Barça ja negocia amb el substitut de Jordi Alba
Comparteix
Joan Laporta i Mateu Alemany s'han reunit amb els representants de Javi Galán

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa