Món Esport
El nou contracte de Sergi Roberto que li exigirà un alt rendiment

Sergi Roberto renovarà la setmana que ve el seu contracte amb el Futbol Club Barcelona. Després d’una temporada plena de negociacions entre el club i l’entorn del jugador i de setmanes de reunions per determinar les condicions, per fi s’ha arribat a un acord. Al reusenc, que acabava el seu contracte anterior aquest mes, li prolongaran un curs més la carrera blaugrana.

Tal com va informar fa un mes Món Esport, Roberto passarà a cobrar menys de la meitat del que està percebent actualment. D’aquesta manera, es complirà un dels desitjos de l’entrenador del primer equip masculí, Xavi Hernández. I és que ha estat especialment el terrassenc qui ha pressionat més la junta directiva blaugrana per aconseguir dur a bon port aquesta operació. Roberto és un dels capitans de l’equip, coneix la casa i destaca per la seva polivalència. A més, sap jugar amb l’estil que pretén imprimir Xavi i sap complir les funcions del lateral que vol el tècnic.

El desig de Xavi Hernández, complert

De fet, el passat mes de febrer, quan la xavineta volava per tots els estadis als quals jugava, el mateix Xavi va apuntar, en una roda de premsa, que “des del meu punt de vista, és un jugador que ha de seguir al club i ha de ser important per a mi i per a tota l’entitat. Cal que es posi d’acord amb la directiva”.

La continuïtat del català, doncs, podria provocar una sortida significativa de l’equip. El jove lateral dret Sergiño Dest estaria pràcticament obligat a sortir del Barça per buscar minuts en un altre lloc. Perquè si bé la posició natural de Sergi Roberto és la d’interior, el del planter ha actuat la majoria de vegades com a lateral. Un lateral que també està cobert per Dani Alves, com a mínim fins al mes de desembre, i que també ho podria estar per César Azpilicueta. El Barça està treballant en la incorporació del navarrès.

La trajectòria de Sergi Roberto al Barça

Des de la temporada 2013-2014, quan va començar a tenir un impacte significatiu al Barça, Sergi Roberto ha disputat un total de 304 partits amb la samarreta blaugrana. És més, fins a l’any 2020 ho jugava pràcticament tot. Ara bé, els seus dos últims cursos han estat marcats per les lesions i ha disputat molts menys duels de l’habitual. Aquesta temporada, sense anar més lluny, ha estat gairebé sempre de baixa i només ha pogut participar de dotze enfrontaments.

Això sí: s’espera que a partir del curs vinent sigui una peça útil per a Xavi i que aleshores el Barça es pugui plantejar si li torna a allargar el contracte o si bé aquest cop ja de forma definitiva deixa el club on aquest estiu arrencarà la seva desena temporada com a professional.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
L’únic pas que falta per desbloquejar l’operació de Lewandowski
Notícia: L’únic pas que falta per desbloquejar l’operació de Lewandowski
Comparteix
El Barça depèn que el Bayern i el Liverpool tanquin el fitxatge de Sadio Mané, substitut del polonès pels bavaresos
Antonio Rüdiger, jugador del Madrid | Europa Press
El Madrid eleva el seu llistó i obliga el Barça a arremangar-se
Notícia: El Madrid eleva el seu llistó i obliga el Barça a arremangar-se
Comparteix
El club blanc fitxa el central Antonio Rüdiger i perfecciona la seva parcel·la defensiva
La junta directiva del Barça, presidida per Joan Laporta | FC Barcelona
Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Notícia: Totes les opcions que contempla el Barça per salvar l’economia del club
Comparteix
Els drets televisius i BLM no són les úniques palanques que es poden activar i no s'ha de descartar cap alternativa
Kevin Durant, amb Draymond Green i Stephen Curry | NBA
Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Notícia: Un dels millors jugadors de l’NBA podria fitxar pel Barça
Comparteix
Es torna a obrir la porta al possible fitxatge de Kevin Durant pel Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa