Món Esport
Males sensacions i situacions inesperades entre els cedits del Barça

Sis jugadors que pertanyen al primer equip del Futbol Club Barcelona estan cedits a altres conjunts. Són els defenses centrals francesos Clément Lenglet i Samuel Umtiti, el lateral dret estatunidenc Sergiño Dest, el migcampista gallec Nico Gónzalez, el davanter marroquí Ez Abde i l’extrem català Àlex Collado. Les seves situacions als seus respectius nous clubs no han transcendit gaire fins al moment. Han anat fent, alguns deixant més bones sensacions i altres, en canvi, decebent o mantenint una línia negativa. Durant les últimes hores, dos d’ells, Umtiti i Dest, han generat debat.

Samuel Umtiti, per sobre de les expectatives a la Serie A

El defensa central francès Samuel Umtiti, de vint-i-nou anys, era un cas perdut al Barça. Després d’haver-hi triomfat entre 2016 i 2018, el seu rendiment va caure en picat per una lesió duríssima i una recuperació encara pitjor. L’entitat blaugrana va suar sang per intentar-lo col·locar algun altre equip i, després de molts anys sense poder-ho aconseguir, el Lecce, un conjunt que acabava de pujar a la Serie A, li va fer confiança. El seu objectiu era aconseguir que Umtiti recuperés la confiança i renasqués i sembla que ho està aconseguint. Li va costar entrar en rodatge, però ara ja ha disputat dotze partits i està deixant mostres del talent que havia ensenyat al món fa cinc anys. A Itàlia es comença a especular amb la possibilitat que alguns clubs de la Serie A s’interessin per ell aquest estiu. Té contracte amb el Barça fins a 2026.

Sergiño Dest, un fracàs estrepitós per al Milan

Per la seva banda, el lateral dret estatunidenc Sergiño Dest es troba en una situació totalment oposada. Va arribar al Barça l’any 2020 per oferir un millor rendiment que Nelson Semedo, però no va acabar d’esclatar mai. És per això que el club blaugrana el va cedir al Milan, amb la intenció que a Itàlia pogués trobar el seu lloc. En comptes d’això, les sensacions que està deixant Dest a la Serie A són cada cop pitjors. Quan va arribar al Milan, tenia la confiança del cos tècnic. A poc a poc, l’ha anat perdent, fins al punt que és un jugador intranscendent per al seu equip. Ha disputat un total de catorze partits i Umtiti ja ha jugat més que ell a la Serie A. A Itàlia ja es deixa entreveure que el Milan el tornarà aquest estiu al Barça i no exercirà l’opció de compra. Té contracte com a culer fins a 2025.

Sergiño Dest, durant un partit del Milan | Europa Press
Sergiño Dest, durant un partit del Milan | Europa Press


Més notícies
Samuel Umtiti, abans d'un partit de la Champions League | Europa Press
Comunicat del Barça sobre els insults racistes que ha rebut Umtiti
Notícia: Comunicat del Barça sobre els insults racistes que ha rebut Umtiti
Comparteix
El club blaugrana s'ha solidaritzat amb el futbolista, que actualment juga cedit al Lecce
Samuel Umtiti, durant un partit del Lecce | Europa Press
Umtiti rep insults racistes d’ultres feixistes i els fa callar amb futbol
Notícia: Umtiti rep insults racistes d’ultres feixistes i els fa callar amb futbol
Comparteix
Els aficionats de la Lazio l'han arribat a fer plorar, però ell ha respost fent un gran partit
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
Umtiti marxa del Barça
Notícia: Umtiti marxa del Barça
Comparteix
El central francès disputarà la temporada 2022-2023 amb el Lecce italià com a cedit
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
Umtiti troba un destí i posa fi al seu serial
Notícia: Umtiti troba un destí i posa fi al seu serial
Comparteix
Asseguren que marxarà cedit del Barça al Lecce italià

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa