Món Esport
Lewandowski revela el motiu real pel qual ha fitxat ara pel Barça

El Futbol Club Barcelona ha revolucionat el mercat de fitxatges amb la incorporació de Robert Lewandowski. El davanter polonès, després d’un llarg estira-i-arronsa amb el Bayern de Munic, ha aconseguit que el conjunt bavarès el deixés sortir quan encara li quedava un any de contracte. Finalment, l’entitat blaugrana ha hagut de pagar uns quaranta-cinc milions d’euros per poder tancar aquesta operació. Lewandowski demanava marxar des de finals de la temporada passada i ho feia amb moltíssima insistència.

L’escolarització de la filla, motiu principal pel qual Lewandowski volia marxar urgentment del Bayern de Munic

Ara que ja s’ha fet efectiva la seva sortida, ha explicat en una entrevista al diari alemany Bild el motiu principal que el va dur a forçar tantíssim aquesta situació. El davanter polonès ha revelat que tot plegat ha estat una qüestió familiar. La seva filla ha de començar l’escola aquest curs vinent i tant ell com la seva dona no volien que fes un any a Munic i que després hagués de canviar de col·legi. És per això que Lewandowski volia definir el seu futur en un mateix lloc a mitjà termini i l’oferta de quatre temporades del Barça ha estat la clau.

Aquestes han estat les seves declaracions al respecte: “Volia jugar a una lliga diferent de la Bundesliga, però el cert és que ha estat la decisió més difícil de la meva vida. Volia tornar a viure a un altre lloc, descobrir coses noves amb la meva família. La meva filla Kira anirà a l’escola el curs vinent i havíem de prendre una decisió, havíem de fer alguna cosa diferent. Si no hagués estat ara, possiblement no ho hauríem pogut fer ja. Era una oportunitat única”. És a dir, ell volia provar una altra lliga i si no ho feia ara, ja no podia ser a causa de l’escolarització de la seva filla Kira.

Lewandowski vol que se’l recordi amb afecte a Munic

Lewandowski també ha lamentat que s’hagi hagut d’arribar a una situació tan desagradable amb el Bayern de Munic, club on ha estat molt feliç durant gairebé una dècada. Ha deixat clar que “totes dues parts hem fet coses innecessàries”, però celebra que, finalment, s’hagi arribat a un acord amb el qual “tots estem satisfets”. El davanter polonès espera que es puguin “oblidar aquestes últimes setmanes” i que quedi el record de tots els seus èxits a Baviera.



Més notícies
Robert Lewandowski, nou jugador del FC Barcelona | Europa Press
Les xifres exactes del contracte de Lewandowski amb el Barça
Notícia: Les xifres exactes del contracte de Lewandowski amb el Barça
Comparteix
Lewandowski viatja cap als Estats Units per firmar el seu nou contracte
Robert Lewandowski, futur jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
El secret alimentari de l’altíssim rendiment de Lewandowski
Notícia: El secret alimentari de l’altíssim rendiment de Lewandowski
Comparteix
La dieta invertida, el secret alimentari de la forma física de Robert Lewandowski
Robert Lewandowski, futur nou jugador del FC Barcelona | Europa Press
Robert Lewandowski podria debutar com a jugador blaugrana abans del previst
Notícia: Robert Lewandowski podria debutar com a jugador blaugrana abans del previst
Comparteix
Lewandowski té previst volar a Miami per fer la gira amb el Barça
Robert Lewandowski, futur jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Els plors del madridisme després del fitxatge de Robert Lewandowski
Notícia: Els plors del madridisme després del fitxatge de Robert Lewandowski
Comparteix
El fitxatge de Robert Lewandowski pel Futbol Club Barcelona fa enrabiar el madridisme que veu com el Barça s'està fent un esplèndid equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa