Món Esport
Lewandowski fa una confessió sorprenent sobre Messi

Robert Lewandowski és la gran esperança del Barça per assolir els objectius marcats a principi de temporada. La prematura eliminació de la UEFA Champions League va ser un cop dur per a l’afició culer, però de l’ariet polonès depenen les aspiracions blaugranes a la Lliga i a la Copa. En una entrevista a Mundo Deportivo, ‘Lewy’ ha confessat que li agradaria jugar amb Messi abans de retirar-se. Sembla improbable que ho pugui fer vestit de blaugrana i això que l’ex del Bayern de Munic ha explicat que vol complir els quatre anys de contracte que té amb el Barça. El polonès també ha parlat sobre l’equip i el seu rol dins la plantilla.

Lewandowski i Messi, una societat de pel·lícula

Ajuntar Lewandowski i Messi dins un mateix equip seria el somni de la majoria d’entrenadors del món. El davanter polonès és un dels ‘9’ més en forma del panorama futbolístic europeu, mentre l’astre argentí és únic. Si el de Rosario no hagués hagut de sortir precipitadament del club de la seva vida, aquesta associació potser seria una realitat, tot i que el més probable és que, amb Messi a la plantilla, Lewandowski mai hauria aterrat a Barcelona. Ara bé, l’ariet blaugrana no s’amaga i admet que li encantaria compartir vestidor amb el davanter del Paris Saint-Germain: “No depèn de mi, però és un futbolista que tothom voldria tenir a l’equip i més si ets davanter, seria un somni. Ara el veiem jugant més de ‘playmaker’, potser marca menys gols i reparteix més assistències, tot i que els continua marcant”, explica Lewandowski. Joan Laporta segur que haurà estat atent a l’entrevista.

Robert Lewandowski, jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Robert Lewandowski, jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press

Té clar qui ha de guanyar la Pilota d’Or i no comprèn la seva sanció

Sobre la Pilota d’Or, el davanter del Barça ha seguit la mateixa línia i no té dubtes sobre qui l’hauria de guanyar: “Per descomptat. Hi ha potser un jugador més que juga en el mateix club, però només hi ha una Copa del Món que decideix qui el guanyarà aquesta temporada i Leo està ara en la primera posició. Ara pot gaudir-ho”. Així de contundent s’ha mostrat l’internacional polonès sobre si la Pilota d’Or ja té amo. Lewandowski és conscient que s’ha convertit en el gran ídol del barcelonisme i que és un gran exemple per als més joves, però ha deixat clar que lluir el braçalet de capità no és una cosa que el preocupi. L’ex del Bayern de Munic no ha entès la sanció que ha rebut pel seu gest al Sadar: “Em vaig dirigir a Xavi i al delegat, hi ha una història al darrere. No entenc el motiu de la sanció, no és justa”, declara ‘Lewy’. Gil Manzano no va opinar el mateix i ha deixat el Barça sense el seu golejador per enfrontar-se a l’Espanyol, a l’Atlètic de Madrid i al Getafe.



Més notícies
Lewandowski parla amb Gil Manzano després de l'expulsió | FC Barcelona
Confirmat: Lewandowski, tres partits de sanció
Notícia: Confirmat: Lewandowski, tres partits de sanció
Comparteix
El davanter del Barça es perdrà els partits contra l'Espanyol, l'Atlètic de Madrid i el Getafe
Robert Lewandowski, jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Lewandowski rep un premi que Messi encara no té
Notícia: Lewandowski rep un premi que Messi encara no té
Comparteix
El davanter polonès ha estat premiat per la seva trajectòria com a futbolista amb el Golden Foot
Robert Lewandowski, jugador del Futbol Club Barcelona | Europa Press
El problema que se li obre a partir d’ara a Xavi amb Lewandowski
Notícia: El problema que se li obre a partir d’ara a Xavi amb Lewandowski
Comparteix
Lewandowski ja s'entrena amb el Barça, però no podrà jugar els pròxims partits de Lliga
Vicente del Bosque, aixecant la Copa del Món de 2010 obtinguda com a entrenador de la selecció espanyola | FIFA
Una llegenda d’Espanya i el Madrid es rendeix als peus de Messi
Notícia: Una llegenda d’Espanya i el Madrid es rendeix als peus de Messi
Comparteix
Tot i haver vist jugar a Pelé o a Maradona, per a Vicente del Bosque no hi ha color

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa