Món Esport
El missatge sincer i optimista de Lewandowski després de la desfeta a Munic

Robert Lewandowski és un líder. El davanter polonès ho ha demostrat en tots els partits que ha jugat amb el Futbol Club Barcelona. Més enllà de la seva indiscutible qualitat, també, gràcies a la seva experiència i a la seva personalitat, sap ser l’extensió del tècnic a la gespa. És comú veure’l animant els seus companys quan fallen alguna ocasió, o donant-los consells. I ara, després de la desfeta de l’equip a l’Allianz Arena contra el Bayern de Munic, ha expressat un missatge sincer i optimista.

“Ha estat un vespre dur. Ara toca centrar-nos en el futur”, ha expressat, concretament, al seu compte personal d’Instagram. Ho ha acompanyat d’una foto prèvia al partit, feta durant l’escalfament i en la qual el jugador retorna els aplaudiments que l’afició del Bayern li va fer com a homenatge, en el retorn de ni més ni menys que el segon màxim golejador històric del club pocs mesos després del seu adeu.

Lewandowski, gris en una nit assenyalada

Lewandowski, doncs, ha refrendat que està dolgut. Més enllà del fet que és molt competitiu i no li agrada perdre, l’escenari estava fet a la seva mida. El jugador tenia l’oportunitat de guiar el conjunt culer cap a una victòria de prestigi a la fase de grups de la UEFA Champions League, i de reivindicar-se a l’Allianz Arena, davant la seva esmentada exafició, i Oliver Kahn i la resta de dirigents de l’entitat bavaresa.

Lluny d’això, el polonès va fallar algunes ocasions clares. Una cosa gens habitual en ell, ja que acostuma a marcar totes les pilotes que troba dins de l’àrea. Si bé va fer un bon partit en termes de lideratge, de joc i de desmarcades, va fallar en la finalització i l’equip de Xavi Hernández es va acabar dessagnant. Els locals sí que van materialitzar les ocasions que van tenir, i per això, com ha reconegut el seu tècnic, Julian Nagelsmann, es van quedar amb els tres punts.

El futur proper del Barça: tres partits assequibles a la Lliga i dues finals a la Champions

Ara, però, el davanter, com ha recalcat, ja se centra en el futur. En la Lliga, els catalans tenen tres compromisos a priori assequibles, contra l’Elx, el Mallorca i el Celta. En canvi, a la màxima competició continental tindran un doble enfrontament contra l’Inter de Milà que podria deixar molt a prop dels vuitens de final un dels dos equips i deixar quasi descartat l’altre, tenint en compte que el Bayern suma sis punts i que en pot sumar sis més si fa els deures contra el Viktoria Pilsen, la ventafocs del grup.

Si bé cal anar partit a partit, també cal recordar que tot just després que el Barça rebi l’Inter, tindrà uns partits també molt exigents: Reial Madrid, Vila-real i Athletic a la Lliga, Bayern de Munic a la Champions, al Camp Nou i amb una nova oportunitat de venjança, i València al campionat domèstic espanyol.



Més notícies
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però els alemanys s'han imposat a la segona jornada de la fase de grups de la Champions
Xavi Hernández, a l'Allianz Arena | FC Barcelona
Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Notícia: Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Comparteix
L'entrenador català ha marxat enfadat de l'Allianz Arena després de perdre el segon partit de la fase de grups de la Champions
Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern | Europa Press
La frase de l’entrenador del Bayern que torna a posar el Barça al mapa
Notícia: La frase de l’entrenador del Bayern que torna a posar el Barça al mapa
Comparteix
Julian Nagelsmann asegura que els bavaresos han guanyat simplement perquè han tingut més efectivitat
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern de Munic | Europa Press
El gran assenyalat de la derrota del Barça contra el Bayern
Notícia: El gran assenyalat de la derrota del Barça contra el Bayern
Comparteix
Robert Lewandowski ha fallat el dia que totes les mirades estaven posades en ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa