Món Esport
El Barça, pendent d’una oferta multimilionària per Raphinha

El Barça necessita fer una venda “dolorosa” aquesta temporada. És a dir, fer caixa amb algun jugador que en principi no està col·locat a la casella de sortida, però que haurà de fer les maletes, per la situació delicada que viu el club, econòmicament parlant. A part de totes les retallades que està realitzant el Barça, el club escoltarà ofertes de grans quantitats per futbolistes en un principi intransferibles i amb els que segur compta Xavi Hernández per la pròxima temporada.

En aquest sentit, segons ha informat Jijantes, el club blaugrana hauria rebut una oferta important del Newcastle United pel seu extrem dret, Raphinha. Ni més ni menys que vuitanta milions d’euros. Sense cap dubte, una proposta que el club blaugrana no pot apartar de la taula i que ha de considerar molt bé, si és que vol ingressar diners com sigui. Amb Raphinha obtindria benefici, ja que el va comprar per uns cinquanta-vuit milions i el vendria per aquesta major quantitat.

En aquest sentit, és una bona opció pel Barça, tot i que en l’àmbit esportiu perdria un recanvi molt important per Ousmane Dembélé i un extrem dret de garanties. El Barça va sobrat per la banda esquerra, sobretot si torna Abde Ezzalzouli, cedit a l’Osasuna. Però en cas de deixar de comptar amb els serveis de Raphinha, la dreta quedaria bastant coixa. El brasiler va començar al nivell esperat i ha acabat la temporada amb bones actuacions.

Raphinha Dias, jugador del Barça | Europa Press
Raphinha Dias, jugador del Barça | Europa Press

L’extrem provinent del Leeds United és una bona opció de mercat a la Premier League, ja coneix la competició i com ha quedat palès, ha cridat l’interès del Newcastle. Un equip que des que va ser comprat per un xeic àrab la temporada passada ha fet un salt de qualitat. És tercer a la lliga anglesa i amb moltes possibilitats de jugar la pròxima edició de la Champions.

Raphinha, crescut amb l’absència de Dembélé

Amb Dembélé lesionat, segurament el jugador més diferencial del Barça, ha hagut de tocar-li a Raphinha fer un pas endavant i fer-se responsable de la banda dreta de l’atac blaugrana. El jugador ho ha aconseguit amb èxit i ha superat amb nota el repte de pal·liar la falta de Dembélé, un dels jugadors més importants actualment. En quaranta-cinc partits ha marcat deu gols i ha donat onze assistències, a més d’entendre’s molt bé amb Lewandowski. L’extrem va arribar de la lliga anglesa, però tot i que va començar amb certs dubtes, el seu creixement ha estat notable.

Tot i això, tal com passa amb Ansu Fati i d’altres jugadors importants de la plantilla, el Barça necessita no deixar passar cap oferta per ells. L’entitat necessita ingressos i una de les alternatives més viables per aconseguir-los és aquesta. La venda de jugadors amb contracte i que cobren un sou important per fer espai al fair play financer.



Més notícies
Raphinha, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Raphinha es compara amb dues llegendes brasileres del Barça
Notícia: Raphinha es compara amb dues llegendes brasileres del Barça
Comparteix
El jugador del Futbol Club Barcelona ha comparat la seva personalitat amb la de Ronaldinho i Rivaldo
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi comunica al PSG que marxarà al final d’aquesta temporada
Notícia: Messi comunica al PSG que marxarà al final d’aquesta temporada
Comparteix
L'astre argentí quedarà lliure i podrà fitxar gratuïtament per l'equip que vulgui
Joan Laporta, amb Deco i Eto'o | @samueletoo
Apareix amb força un nom molt sorprenent per substituir Mateu Alemany
Notícia: Apareix amb força un nom molt sorprenent per substituir Mateu Alemany
Comparteix
El Barça hauria descartat Antonio Cordón i a hores d'ara el més ben posicionat és Deco
Juan Carlos Navarro, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Navarro carrega amb força contra el Madrid i l’Eurolliga
Notícia: Navarro carrega amb força contra el Madrid i l’Eurolliga
Comparteix
Ha qualificat la baralla contra el Partizan de "patètica" i ha demanat sancions més dures

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa