Món Esport
Aubameyang parla sobre el fitxatge de Lewandowski i sorprèn el barcelonisme

El jugador del Futbol Club Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang ha concedit una entrevista a la televisió d’ESPN dels Estats Units durant la seva estada a la ciutat de Las Vegas. El davanter gabonès ha parlat sobre com és Xavi com a entrenador, la reincorporació del seu amic Ousmane Dembélé a l’equip i també sobre com va viure ell l’arribada de Robert Lewandowski al Barça. Aquest darrer apunt és força interessant, ja que ambdós futbolistes competiran per ser el davanter centre titular del club blaugrana durant aquesta temporada.

Les paraules d’Aubameyang respecte a l’arribada de Lewandowski

El fitxatge de Lewandowski suposa una clara millora per la davantera del Futbol Club Barcelona, puix el club blaugrana ha incorporat l’actual ‘The Best i Bota d’Or a l’equip. Aquestes dades també les sap Aubameyang, que és conscient que aquesta temporada haurà de competir de valent amb una superestrella del futbol per guanyar-se un lloc a l’onze titular de Xavi. El gabonès ha descrit durant l’entrevista què en pensa de la incorporació de Lewandowski pel Barça. La sorpresa per tots és que en cap moment ha parlat de rivalitat, sinó que ha donat a entendre que podrien ser una bona dupla per la davantera.

“Estic molt content que Lewandowski jugui amb nosaltres, ens coneixem bé. Vam jugar junts al Dormund i vam gaudir de grans moments allà. Així és com el Barcelona competirà, amb grans davanters”, ha dit Aubameyang quan li han preguntat pel fitxatge del polonès. També ha afegit que, entre tots dos, intentaran superar les xifres que van assolir quan jugaven junts al Dormund, on Aubameyang va marcar 16 gols i Lewandowski 28 amb el club alemany. “Veurem com anirà. Òbviament, ara som més experimentats i potser juguem millor que a Dormund. Els dos donarem la nostra millor versió i desitjo que entre els dos fem encara millors xifres que en el passat.”

Aubameyang sobre la reincorporació de Dembélé al Barça

Per altra banda, Aubamenyang també ha parlat sobre el “refitxatge” que ha fet el Barça amb Ousmane Dembélé. “És un dels millors jugadors amb els quals he jugat mai. N’estic segur perquè la seva qualitat és increïble i quan jugo amb ell frueixo molt als terrenys de joc. Estic molt content que continuï. Confesso que estàvem una mica atemorits, ja que no sabíem si renovaria o no. Però al final ho ha fet, perquè sap que el Barça és un dels millors equips del món, és el lloc on ha d’estar.”, ha dit Aubameyang al respecte.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Les impressionants xifres de Lewandowski que atemoreixen el madridisme
Notícia: Les impressionants xifres de Lewandowski que atemoreixen el madridisme
Comparteix
Lewandowski supera per molt les xifres golejadores de Benzema
Thomas Tuchel, entrenador del Chelsea FC | Europa Press
El Chelsea critica públicament la conducta del Barça
Notícia: El Chelsea critica públicament la conducta del Barça
Comparteix
Thomas Tuchel, empipat amb la conducta del Barça pel traspàs d'Azpilicueta
Jules Koundé, jugador del Sevilla FC | Europa Press
El Barça no es rendeix i podria estar a punt de fitxar Koundé
Notícia: El Barça no es rendeix i podria estar a punt de fitxar Koundé
Comparteix
El Barça hauria arribat a un principi d'acord amb el Sevilla per fitxar Jules Koundé, segons informa Gerard Romero
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure gratis el clàssic de la gira pels Estats Units
Notícia: Quan i on veure gratis el clàssic de la gira pels Estats Units
Comparteix
Futbol Club Barcelona i Reial Madrid disputaran el primer clàssic de la temporada 2022/23 a la ciutat de Las Vegas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa