Món Esport
Les impressionants xifres de Lewandowski que atemoreixen el madridisme

Sense cap mena de dubte, Robert Lewandowski és el fitxatge estrella del Futbol Club Barcelona d’aquest estiu, i és que les seves xifres amb relació al gol són descomunals i a l’alçada de molt pocs futbolistes. Encara no hem pogut gaudir del nou davanter del Barça, puix el polonès va ser presentat com a jugador blaugrana el dimecres 20 de juliol, just després del debut del Barça contra l’Inter de Miami. No obstant això, el Barça disputarà, durant la matinada del dissabte al diumenge, un duel amistós contra el Reial Madrid a la ciutat de Las Vegas, on s’espera poder veure el debut del polonès en un clàssic, on també hi serà el davanter francès del Reial Madrid, Karim Benzema.

L’arribada de Lewandowski al Barça genera un divertit enfrontment

El fitxatge de Lewandowski provoca que hi hagi una nova disputa entre dos dels millors futbolistes de l’actualitat (Lewandowski i Benzema). Ara bé, la pregunta que ens formulem és: quin dels dos jugadors superarà l’altre al final de la temporada? I és que per fer-nos una idea Lewandowski arriba a Can Barça amb la Bota d’Or i el premi The Best que entrega la UEFA, uns assoliments que Karim Benzema no ha obtingut mai.

Les xifres golejadores de Lewandowski que preocupen molt el madridisme

Per tal que ens fem una idea del tros de jugador que ha incorporat el Futbol Club Barcelona, podem afirmar que Robert Lewandowski és el segon davanter de la història del Bayern de Munic que més gols ha fet amb el club bavarès. I és que si només mirem les xifres dels partits de la Bundeslliga, Lewandowski ha marcat 312 gols entre les temporades que va jugar al Borussia de Dormund i el Bayern de Munic. En cas que hi afegim els gols de la resta de competicions que ha disputat amb els seus clubs la xifra augmenta als 509 gols en un total de 676 partits, amb una mitjana d’un gol cada 120 minuts durant tota la seva trajectòria.

La comparativa amb Karim Benzema

A més a més, Robert Lewandowski és el màxim golejador de la selecció polonesa amb 76 gols en 132 partits. Tot plegat provoca que el madridisme entri en pànic si comparem les xifres del nou davanter del Barça amb les del Reial Madrid (Karim Benzema). El francès ha disputat 752 partits entre totes les competicions de clubs i ha marcat un total de 389 gols. És a dir, un gol cada 174 minuts. Per altra banda, les xifres amb la selecció francesa també són inferiors a les de Robert Lewandowski, ja que Karim Benzema ha marcat 37 gols en 97 partits amb la selecció absoluta.

El duel que es viurà avui a Las Vegas entre Lewandowski i Benzema

Una de les imatges que ens pot deixar avui el clàssic seria veure com Karim Benzema i Robert Lewandowski s’enfronten l’un contra l’altre per veure quin dels dos davanters és millor en aquests moments. Cal esmentar que Lweandowski s’acaba d’incorporar al Barça i ha d’aprendre com juga el seu nou equip. El duel contra el Madrid serà una ‘master class‘ per tal que el polonès pugui entendre millor com funcionen els equips de LaLliga, adaptar-se al sistema de joc de Xavi i presentar-se a l’afició blaugrana amb el seu futbol.



Més notícies
Thomas Tuchel, entrenador del Chelsea FC | Europa Press
El Chelsea critica públicament la conducta del Barça
Notícia: El Chelsea critica públicament la conducta del Barça
Comparteix
Thomas Tuchel, empipat amb la conducta del Barça pel traspàs d'Azpilicueta
Jules Koundé, jugador del Sevilla FC | Europa Press
El Barça no es rendeix i podria estar a punt de fitxar Koundé
Notícia: El Barça no es rendeix i podria estar a punt de fitxar Koundé
Comparteix
El Barça hauria arribat a un principi d'acord amb el Sevilla per fitxar Jules Koundé, segons informa Gerard Romero
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Quan i on veure gratis el clàssic de la gira pels Estats Units
Notícia: Quan i on veure gratis el clàssic de la gira pels Estats Units
Comparteix
Futbol Club Barcelona i Reial Madrid disputaran el primer clàssic de la temporada 2022/23 a la ciutat de Las Vegas
Asisat Oshoala, jugadora del Barça, i Sadio Mané, del Bayern, a la gala de la CAF | CAF
Una jugadora del Barça guanya un prestigiós guardó i fa història a l’Àfrica
Notícia: Una jugadora del Barça guanya un prestigiós guardó i fa història a l’Àfrica
Comparteix
Asisat Oshoala és nomenada la millor futbolista de l'any al continent africà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa