Món Esport
Mbappé també va estar a punt de torpedejar el fitxatge de De Jong pel Barça
agraph -->

Aquest divendres, el mitjà francès Le Parisien havia revelat una notícia d’impacte. Havia assegurat que Kylian Mbappé, estrella del Paris Saint-Germain, va intentar convèncer Robert Lewandowski l’estiu passat, perquè deixés el Bayern de Munic pel club francès i no pas pel Futbol Club Barcelona. Finalment, i afortunadament pels interessos culers, el polonès es va mantenir ferm en el seu desig. Però hi ha més teca. Després d’aquesta informació, Le Parisien també ha informat que es va donar la mateixa situació amb Frenkie de Jong.

Aquí cal remuntar-se a la temporada 2018/2019. Llavors, un jove De Jong brillava en un Ajax plagat de bons jugadors emergents. Per aquest motiu, va cridar l’atenció d’altres grans equips d’Europa. Un d’aquests va ser el del Barça. Des d’un principi ja es veia que club culer i jugador neerlandès estaven destinats a acabar unint els seus camins, per allò del cruyffisme. Finalment, el mes de febrer, l’expresident Josep Maria Bartomeu va viatjar a Àmsterdam per acabar de convèncer el migcampista, i per fer oficial el traspàs.

De Jong, durant un partit de l’Ajax | Europa Press

Però com ha informat Le Parisien, Mbappé va intentar torpedejar aquell moviment i convèncer De Jong perquè optés pel PSG. En aquella època, Mbappé ja era un jugador important al panorama futbolístic, en tant que acabava de guanyar la Copa del Món tot sent el gran protagonista de la selecció francesa. A més, venia de brillar al Mònaco i de començar amb bon peu al club dirigit per Nasser Al-Khelaifi.

De fet, com explica Le Parisien, Mbappé va parlar amb De Jong abans que Bartomeu acabés tancant el fitxatge, tot demanant-li que no es precipités en la seva decisió, i que valorés el seu futur al final de la temporada. Segons la font esmentada, l’internacional amb els Països Baixos va dubtar i s’ho va pensar, però la visita de Bartomeu el va acabar de convèncer. I Mbappé va quedar “tocat”.

Kylian Mbappé, jugador del Paris Saint-Germain | Europa Press
Kylian Mbappé, jugador del Paris Saint-Germain | Europa Press

De De Jong i Lewandowski, a Aurelien Tchouameni. Perquè segons diversos mitjans, el passat estiu, malgrat que el jugador francès va acabar fitxant pel Madrid, Mbappé també va intentar convèncer-lo i reclutar-lo per al seu PSG. Un PSG que té grans jugadors i alguns atractius, especialment econòmics, però que en moltes ocasions li costa guanyar la partida a altres equips en matèria de mercat de fitxatges.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa