Món Esport
Joao Félix i Cancelo, presentats com a nous jugadors del Barça

El FC Barcelona ja gaudeix de dos nous jugadors a la seva plantilla, Joao Félix i Joao Cancelo, els quals han estat presentats oficialment en un acte realitzat durant aquest matí de dissabte. Ambdós han vestit la samarreta blaugrana per primera vegada i han signat els contractes de cessió per una temporada; cap dels dos amb opció de compra per part de l’entitat blaugrana. Joao Félix, davanter procedent de l’Atlètic de Madrid, i Joao Cancelo, lateral dret propietat del Manchester City, ja estan inscrits a la Lliga i podrien fer el seu debut aquest diumenge al camp d’Osasuna si el tècnic Xavi Hernández ho considera oportú.

El president de l’entitat blaugrana, Joan Laporta, s’ha mostrat orgullós de la plantilla que han conformat per a aquesta temporada i ha volgut expressar la seva confiança que el club pugui lluitar fins al final per tots els objectius esportius que s’han plantejat. Així doncs, malgrat les poques hores de descans després d’un tancament del mercat frenètic, el màxim dirigent s’ha mostrat visiblement feliç per haver aconseguit tots els objectius marcats per confeccionar la plantilla del Barça 2023/24.

Laporta destaca el “compromís” de Félix i el “sacrifici” de Cancelo

Joan Laporta ha comparegut amb ambdós jugadors i ha tingut unes paraules d’agraïment tant per Félix com per Cancelo. Sobre el primer, cedit per l’Atlètic de Madrid, n’ha volgut destacar el compromís i el seu talent: “És un dia molt important per al club, estem incorporant un jugador de gran talent. Creiem que el talent de Joao Félix podrà expressar-se plenament en el nostre sistema de joc. Ell està molt motivat, igual que nosaltres, ha mostrat un compromís amb el club, i això ha estat possible gràcies a la feina del nostre equip. Estem molt il·lusionats, Félix millora molt la nostra plantilla”, ha sentenciat.

Després, s’ha dirigit a Cancelo, de qui n’ha destacat la seva paciència i esforç, fins i tot econòmic. A més, ha ressaltat les qualitats del jugador cedit pel Manchester City: “És un especialista com a lateral dret. Teníem la voluntat d’incorporar un especialista, és un carriler molt versàtil. Tot i la seva joventut ja té molta experiència”, ha sentenciat un Laporta alegre i satisfet amb la feina feta. A partir d’ara, la feina és per al tècnic i la seva plantilla.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: S'al·lota a setembre 02, 2023 | 13:38
    S'al·lota setembre 02, 2023 | 13:38
    No sé que te en Félix que no tengui n'Ansu però endavant...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa