Món Esport
L’excel·lent polonès de Laporta i la broma a Lewandowski

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha estat molt feliç durant la presentació oficial que el club ha fet de Robert Lewandowski, a la ciutat estatunidenca de Miami, durant la gira de pretemporada del primer equip blaugrana. El dirigent ha iniciat l’acte adreçant-se a la flamant incorporació en la seva llengua materna: el polonès. Un fet que indica que està molt il·lusionat amb la feina que ell i els seus companys de junta estan fent i, a la vegada, amb la temporada que està a punt d’arrancar de manera oficial.

Concretament, i com ha explicat a continuació, ha agraït al davanter que estigui “amb nosaltres” i l’ha donat la benvinguda. Això ha generat un somriure en el protagonista, i ha fet que l’harmonia entre tots dos creixés encara més. Si en la primera trobada entre tots dos ja es van fondre en somriures, ara la relació va a més. El tracte personal amb els futbolistes és, sense dubte, un dels forts del president culer.

Un president culer que a continuació, ja en català, ha agraït a l’exjugador del Bayern de Munic l’esforç que ha fet per aterrar a l’entitat barcelonista: “No ha estat fàcil, i estem molt orgullosos que hagis volgut venir a jugar amb nosaltres. Tenim moltes expectatives, ets una estrella del futbol i sabem que ets molt treballador“.

Després, en la línia dels objectius seus ja coneguts, ha admès que “estem intentant fer un equip cada vegada millor. Estem progressant. Agraeixo el departament de futbol, encapçalat per Mateu Alemany [secretari de futbol del club] i Jordi Cruyff [director esportiu], ja que han fet possible aquesta incorporació. Hem fitxat Lewandowski, i amb la mesura de les nostres possibilitats seguirem millorant l’equip. Estem fent el millor possible per reparar i reestructurar el Barça”.

La broma de Laporta, amb el mític ‘Lewangoalski’

Laporta ha tornat a adreçar-se a Lewandowski per rendir-se a ell: “Tens una projecció mundial, i estem orgullosos perquè és el que el Barça ha de tenir”. I a continuació, el president ha aprofitat per explicar-li una petita anècdota: “La passada nit, el fill d’un amic meu va dir-me que durant la presentació has de dir Lewangoalski“.

Això ha estat una clara referència a la broma original de l’excompany de Lewandowski Thomas Müller que, durant una roda de premsa del Bayern, i tenint en compte una monstruosa ratxa golejadora del polonès, li va canviar el nom fent servir la paraula anglesa goal (que significa gol).



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça | FC Barcelona
Lewandowski pronuncia les seves primeres paraules en català
Notícia: Lewandowski pronuncia les seves primeres paraules en català
Comparteix
El davanter polonès també ha pronunciat paraules en un notable castellà, abans d'anunciar el seu repte personal
Robert Lewandowski, nou fitxatge del Barça | FC Barcelona
El Barça fa públics els detalls i les xifres del fitxatge de Lewandowski
Notícia: El Barça fa públics els detalls i les xifres del fitxatge de Lewandowski
Comparteix
El preu final de l'operació amb el Bayern de Munic ha estat de quaranta-cinc milions d'euros més cinc en variables
Robert Lewandowski, jugador del Barça | FC Barcelona
Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Notícia: Lewandowski al Barça: el rol, les aliances i l’encaix que tindrà
Comparteix
Món Esport analitza el flamant fitxatge estrella blaugrana, que es retroba amb Aubameyang
Robert Lewandowski, jugador del Barça, dona la mà a Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern, durant la temporada passada en un partit dels bavaresos contra el Vila-real | Europa Press
L’entrenador del Bayern ataca el Barça després del fitxatge de Lewandowski
Notícia: L’entrenador del Bayern ataca el Barça després del fitxatge de Lewandowski
Comparteix
Julian Nagelsmann qüestiona la capacitat que està tenint el club blaugrana per fer grans inversions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa