Món Esport
El Barça fa fitxa del primer equip a Iñaki Peña i resol el seu cas

El Futbol Club Barcelona ha resolt el problema que havia sorgit amb Iñaki Peña. Tal com havia informat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) aquest dimarts, el porter no podia ser inscrit per a la Copa del Rei que comença aquesta setmana per al primer equip masculí blaugrana, ja que tenia fitxa del filial i, alhora, és major de 23 anys. Aquesta circumstància impossibilitava la presència de l’alacantí en l’eliminatòria de setzens de final contra l’Intercity, un partit molt esperat per a ell.

Tot i això, el club ha actuat amb rapidesa per revertir aquest problema. Hores després de conèixer la negativa de la RFEF, el Barça ha anunciat a les seves xarxes socials que Iñaki Peña “ha estat inscrit com a jugador del primer equip i lluirà el dorsal 13”. A efectes pràctics, pràcticament no canvia res, perquè el jugador sorgit del planter ja estava en dinàmica del primer equip des de l’estiu, un cop va tornar de la seva cessió del Galatasaray i va marxar el porter Neto Murara. L’únic que cal tenir en compte és que ara Iñaki Peña tindrà un contracte del primer equip, i això podria alterar relativament les qüestions de la massa salarial.

En la roda de premsa de Xavi Hernández d’aquest dimarts, que ha estat prèvia a l’oficialització de la notícia, el tècnic culer ha explicat que “la situació d’Iñaki Peña és que hem presentat els documents el dia 2 de gener, primer dia vàlid per fer el canvi, del filial al primer equip. Ara esperem la resolució de la RFEF, però no és que la RFEF ens hagi avisat d’aquest tema, sinó que nosaltres hem fet tot el possible perquè pugui jugar el partit”.

La Copa, el torneig per als segons porters

Sigui com sigui, Iñaki Peña ha rebut una excel·lent notícia. Com que és segon porter, la Copa és la seva competició. Després d’haver passat tota una vida a les categories inferiors i d’haver entrat en moltes convocatòries del primer equip els últims anys, va debutar de forma oficial en el tràmit que el conjunt de Xavi Hernández va disputar i va guanyar al camp del Viktoria Pilsen, en l’última jornada d’una fase de grups amarga per a l’equip. Ara, doncs, tindrà l’oportunitat de continuar sentint-se important en un campionat important, ja que és el que més cops ha guanyat l’equip, és l’equip d’Espanya amb més títols de Copa i és l’últim trofeu que s’ha aixecat (la temporada 2020/2021).



Més notícies
Xavi i els seus jugadors, durant un entrenament | FC Barcelona
Convocatòria molt sorprenent de Xavi per al primer partit de Copa del Barça
Notícia: Convocatòria molt sorprenent de Xavi per al primer partit de Copa del Barça
Comparteix
Deixa fora Lewandowski i Pedri, no convoca cap jugador del filial i entra a la llista Iñaki Peña, que podria tenir prohibit jugar
Sorteig dels setzens de final de Copa | RFEF
Els equips catalans ja coneixen els seus rivals als setzens de la Copa
Notícia: Els equips catalans ja coneixen els seus rivals als setzens de la Copa
Comparteix
El Barça s'enfrontarà a l'Intercity, l'Espanyol al Celta, i el Nàstic a l'Osasuna
Aficionats amb pancartes i cartells a l'entrenament de portes obertes del Barça al Camp Nou | FC Barcelona
El Barça s’entrena al Camp Nou i l’afició s’entrega al seu nou ídol
Notícia: El Barça s’entrena al Camp Nou i l’afició s’entrega al seu nou ídol
Comparteix
15.000 persones han omplert les graderies de l'estadi blaugrana, on Gavi ha estat el jugador més aclamat
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol contra el Barça al Camp Nou | RCD Espanyol
L’Espanyol rasca un punt al Camp Nou i amarga el Cap d’Any al Barça (1-1)
Notícia: L’Espanyol rasca un punt al Camp Nou i amarga el Cap d’Any al Barça (1-1)
Comparteix
El col·legiat Mateu Lahoz ha estat el protagonista per un arbitratge nefast

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa