Món Esport
Aquest és el jugador del Barça que més s’ha devaluat segons Transfermarkt

Com cada trimestre, la pàgina web de Transfermarkt, que és referència pels aficionats al futbol a l’hora de voler saber quin preu de mercat aproximat té cada jugador, ha realitzat avui una nova actualització sobre els jugadors que augmenten o disminueixen el seu valor segons la seva progressió i el seu joc en els darrers mesos. La darrera actualització va deixar als aficionats del Barça força satisfets, ja que van veure com en el conjunt de tot l’equip blaugrana, el valor del Futbol Club Barcelona augmentava en +28 milions d’euros, on el jove migcampista, Gavi, va pujar el seu valor de 40 milions a 60, destacant per sobre de la resta. En canvi, el Madrid era l’equip que més es devaluava de tota LaLliga, on Casemiro va ser el més perjudicat al passar dels 60 a 50 milions d’euros de valor.

El segon jugador més devaluat de tota LaLliga és del Barça

En aquesta actualització, les dades no són tan bones pels blaugranes, ja que un dels jugadors més devaluats de tota LaLliga és l’internacional amb els Països Baixos, Frenkie de Jong, que s’ha devaluat dels 70 milions d’euros als 60, tot just en un moment on el seu possible traspàs al Manchester United agafa força. No obstant això, el Barça també disposa de jugadors com Ronald Araujo, que ha augmentat dels 40 milions de valor als 50 i on Pedri encara és un dels jugadors amb un dels valors més elevats de tota la competició (80M/€) just per darrere de Vinicius Jr, que té un preu de 100 milions.

El Reial Madrid, un dels equips més beneficiats

Aquest cop, el Reial Madrid ha patit algunes devaluacions, però han estat contrarestades pel jugador més revalorat d’aquesta actualització. Rodygo, l’extrem brasiler del Reial Madrid, ha augmentat el seu valor dels 40 milions d’euros als 60, arribant al valor més elevat que mai ha tingut el jove futbolista de l’equip blanc. També han augmentat el seu valor jugadors com Fede Valverde arribant als 70 milions d’euros o Karim Benzema, que torna a pujar fins als 30 milions tot i ser un dels veterans de l’equip d’Ancelotti.



Més notícies
Gavi, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Notícia: La nova proposta de renovació del Barça per Gavi
Comparteix
Iván de la Peña i Gavi ja estudien la nova proposta de renovació
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
De Jong llança un dard enverinat a Xavi després de jugar amb Països Baixos
Notícia: De Jong llança un dard enverinat a Xavi després de jugar amb Països Baixos
Comparteix
"Jugo molt diferent aquí que al Barça. Crec que això em va molt millor."
Javier Tebas, president de LaLliga | Europa Press
La contundent resposta de Tebas al vicepresident del Barça, Eduard Romeu
Notícia: La contundent resposta de Tebas al vicepresident del Barça, Eduard Romeu
Comparteix
Tebas ha respost Eduard Romeu després de l'entrevista a Rac1
Nikola Mirotic, durant el partit contra la Penya | Europa Press
El Barça no dona cap opció a la Penya al primer partit de les semis de l’ACB
Notícia: El Barça no dona cap opció a la Penya al primer partit de les semis de l’ACB
Comparteix
Els blaugranes han estat molt superiors als verd-i-negres i han fet valdre l'avantatge de camp en el primer duel de la semifinal catalana de l'ACB

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa