Món Esport
Els plans del Barça amb Dani Alves a un mes perquè acabi contracte

Dani Alves va tornar al Futbol Club Barcelona el passat mercat de fitxatges hivernal, i des de llavors ha apagat un incendi en la plantilla de Xavi Hernández. El brasiler, malgrat la seva avançada edat, ha solucionat el problema que l’entrenador va trobar al lateral dret. I és que Sergiño Dest no ha acabat de convèncer mai com a blaugrana. Això sí, Alves va firmar un contracte curt, que acaba en un mes i escaig. La junta directiva, per tant, el va posar a prova… i el futbolista l’ha superat. Tant és així, que hi ha la intenció de renovar-lo amb un contracte especial.

El condicionant del Mundial del Qatar

Hi ha una circumstància molt important, que determina el futur del jugador amb més títols de la història: el Mundial del Qatar que se celebrarà enguany. És l’únic gran trofeu que encara no figura al palmarès d’Alves, i per això té tantes ganes i fins i tot tanta obsessió d’estar-hi. La condició és òbvia: arribar-hi en bona forma. Per això, és evident que cal brillar en l’elit. En aquest sentit, a Dani Alves, més enllà d’estar concentrat en ressorgir aquest Barça, també pensa a nivell personal.

Per tant, tenint en compte l’alegria instaurada a la junta directiva amb el paper d’Alves en la segona part de la temporada i el desig del jugador, totes dues bandes podrien arribar a un acord especial. Tal com ha informat el diari Sport, pròximament podrien acometre una renovació que prolongués el contracte del lateral fins el mes de desembre vinent. És a dir, un contracte de mig any, que acabi tot just després del Mundial, disputat els mesos de novembre i, precisament, desembre.

L’opció de prolongar el contracte mig any més, des del desembre

Això implicaria, també, que, si el defensa seguís convencent la secretaria tècnica i la junta directiva, pogués tornar a renovar mig any. Per tant, fins al juny de l’any 2023. Cal recordar que Alves està cobrant un sou molt baix tenint en compte els altres. Llavors, el seu rendiment, aquesta circumstància i la seva actitud tan constructiva podrien fer possible això. I es podria donar la meravellosa tessitura que Alves celebrés els seus 40 anys vestit de blaugrana.

Això, però, no treu que el club, per motius obvis, estigui treballant en la perfecció d’aquesta posició. En el mercat de fitxatges vinent es pretén incorporar el polivalent defensa César Azpilicueta. El navarrès pot exercir tant com de central, com de lateral dret. Llavors, el paper de Dani Alves passaria a ser un xic més testimonial. I probablement el jove Dest hauria de buscar una sortida, sigui en forma de traspàs o de cessió. Queda, doncs, samba per estona.



Més notícies
Joan Laporta i Mateu Alemany, durant la presentació del Kun Agüero | Europa Press
El millor fitxatge de Laporta i Alemany
Notícia: El millor fitxatge de Laporta i Alemany
Comparteix
Joan Laporta i Mateu Alemany tornen a afrontar un mercat de fitxatges molt important per al Futbol Club Barcelona
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Frenkie de Jong deixa clar el seu futur amb un missatge a les xarxes socials
Notícia: Frenkie de Jong deixa clar el seu futur amb un missatge a les xarxes socials
Comparteix
El migcampista neerlandès assegura que jugarà al Barça la temporada vinent
Kylian Mbappé i Leo Messi, jugadors del PSG, celebren un gol | Europa Press
La reacció de Messi a la renovació de Mbappé
Notícia: La reacció de Messi a la renovació de Mbappé
Comparteix
L'argentí, molt content amb la continuïtat de Mbappé al PSG per dos grans motius
Sergio Busquets, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Notícia: El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Comparteix
El Vila-real ha certificat la seva classificació per a la Conference League en un partit de costellada per als blaugranes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa