Món Esport
El Bayern es fixa en una de les estrelles del Barça de Xavi

La relació entre el Futbol Club Barcelona i el Bayern de Munic no és la millor. Des del famós 2 a 8, els alemanys han superat amb contundència els catalans en tots els encreuaments europeus, però sembla que mai en tenen suficient. Aquest estiu, el fitxatge de Robert Lewandowski pel Barça ha fet enfadar la direcció esportiva del Bayern, que es van mostrar molt reticents a deixar-lo marxar. Doncs bé, segons Mundo Deportivo, els bavaresos volen endur-se Ansu Fati. La situació del davanter català, que no acaba de consolidar-se a l’onze titular, ajuda als alemanys, que volen incorporar-lo el pròxim estiu. No és el primer intent de fitxar algun futbolista blaugrana, perquè ja s’havien interessat en Pedri, Gavi i Frenkie de Jong.

Ansu no aconsegueix tornar a la seva millor versió

Des de la seva inoportuna lesió, Ansu Fati no ha tornat a ser el mateix. El món del futbol el veia com la nova estrella indiscutible del Barça, sobretot quan se li va donar el ’10’ de Leo Messi. No obstant això, una desgraciada lesió el va tenir apartat molts mesos dels terrenys de joc i va haver de passar fins a quatre vegades pel quiròfan. Això, per un esportista de vint anys, és una experiència nefasta. Amb el pas dels mesos, es va anar recuperant i va poder tornar a jugar, però sense l’espurna a la qual ens tenia acostumats. Ningú sap si tornarà a recuperar el nivell excels, però el Bayern aposta per ell i el vol fitxar. Segons Mundo Deportivo, l’intentaran convèncer perquè viatgi a Munic l’estiu que ve.

Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press

No és el primer intent de ‘pescar’ a Barcelona

Ansu Fati s’uneix a la llista de jugadors culers que el Bayern ha intentat fitxar en les últimes dues temporades. Just després del mític 2 a 8, els muniquesos van fer una oferta al voltant dels 40 milions d’euros per signar Pedri, qui ni tan sols havia debutat al primer equip. Dues temporades després, li va tocar a Gavi: quan encara no havia renovat amb el Barça, el van intentar convèncer per canviar d’aires, assegurant-li que pagarien la clàusula, llavors de 50 milions. Per acabar, el mateix estiu també es van interessar en la incorporació de Frenkie de Jong, quan semblava que tenia un peu i mig fora del club culer.



Més notícies
Gavi, Koundé i Balde, celebrant el gol del primer | Europa Press
Quan i on veure el Barça-Sevilla de Lliga
Notícia: Quan i on veure el Barça-Sevilla de Lliga
Comparteix
El Barça vol continuar essent el líder ferm de la Lliga Santander
Els jugadors del Sevilla, celebrant un gol | Europa Press
El Sevilla també protesta contra el Barça per les mesures amb l’afició
Notícia: El Sevilla també protesta contra el Barça per les mesures amb l’afició
Comparteix
El conjunt andalús ha emès un comunicat on es queixa contra el club culer
Sergio Busquets, jugant contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Notícia: El Barça confirma la seva intenció respecte el futur de Busquets
Comparteix
Xavi ha admès que li agradaria que es quedés, però la decisió serà del jugador
El primer gol del Bayern de Munic en el partit contra el Barça al Camp Nou | Europa Press
El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Notícia: El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han començat el partit sabent que estaven eliminats de la Champions i els bavaresos han acabat de furgar la ferida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa