Món Esport
Xavi posa a to els culers pel clàssic de Copa contra el Madrid

Xavi Hernández, tècnic del Futbol Club Barcelona, ha comparegut en la roda de premsa prèvia a les semifinals de la Copa on els blaugranes jugaran contra el Reial Madrid. L’egarenc s’ha mostrat amb moltes ganes d’afrontar aquesta eliminatòria: “Em posa jugar contra el Reial Madrid“. El Barça viatjarà a Madrid per disputar el primer duel al Santiago Bernabéu, tot i que, segons preveu el tècnic de Terrassa, l’eliminatòria a doble partit es resoldrà a Barcelona: “Plantejarem el partit de la mateixa manera que en els darrers duels. Sabem que hi ha fases on et dominen i serà complicat. Al seu camp ja ens van guanyar en el partit de Lliga, però la competició és completament diferent i crec que tot es decidirà al Camp Nou”, ha dit l’entrenador blaugrana.

El Reial Madrid és el favorit

Xavi Hernández ha afirmat que el favorit per passar l’eliminatòria és el Reial Madrid, ja que és un dels equips que més títols ha guanyat a Europa en els darrers anys: “Crec que són els favorits, venen en un molt bon moment. El Madrid ha guanyat els títols, nosaltres estem en construcció. Ells venen de golejar al Liverpool i nosaltres tenim la personalitat per lluitar”, ha dit l’entrenador blaugrana abans del duel contra el conjunt blanc.

Les lesions del Barça són un contratemps

Un dels principals problemes que està tenint el Futbol Club Barcelona en les darreres setmanes ha sigut la gran quantitat de lesions de jugadors importants. Tot i això, Xavi vol sortir al Bernabéu amb ganes per donar la cara: “Hem de tenir la pilota i ser valents, en qualsevol pèrdua que tinguem ens poden fer molt mal. Tot i les lesions hem d’intentar controlar el partit. Demà tenim tres baixes importants amb Dembélé, Lewandowski i Pedri”, no obstant això, Xavi compta amb Ansu Fati, que ja ha tornat a entrenar amb el primer equip, Raphinha i Ferran Torres per la davantera blaugrana.

Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press

Xavi recupera Ansu Fati i s’encén per jugar al Bernabéu

Una de les millors notícies pel barcelonisme és la recuperació d’Ansu Fati. El davanter de la Masia s’ha recuperat de la seva contusió al genoll i ha entrat a la convocatòria pel primer partit de les semifinals de la Copa. “És una bona notícia que Ansu estigui millor i el veig motivat per demà”, ha dit el tècnic del Barça. A més a més, Xavi ha afirmat que no sent una pressió afegida per visitar en aquests moments de mala ratxa l’estadi del Bernabéu: “No vaig amb una pressió afegida al Bernabéu. Em posa jugar contra el Reial Madrid. Estic en una situació d’eufòria perquè podem guanyar Lliga i Copa. Venint de l’any passat, estic eufòric”, ha explicat el de Terrassa.



Més notícies
Estanis Pedrola, el dia del seu debut amb el primer equip del Barça | FC Barcelona
Un jugador gens habitual entra a la convocatòria pel clàssic de Copa
Notícia: Un jugador gens habitual entra a la convocatòria pel clàssic de Copa
Comparteix
Ansu Fati, recuperat de la seva lesió, també entra a la llista per viatjar a Madrid amb el Barça
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati dona bones notícies al Barça just abans del clàssic
Notícia: Ansu Fati dona bones notícies al Barça just abans del clàssic
Comparteix
El davanter guineà s'ha entrenat amb el grup i podrà jugar contra el Reial Madrid
Jana Fernández, jugadora del Futbol Club Barcelona | Europa Press
El Barça femení dona a l’afició “la notícia que fa un any que esperava”
Notícia: El Barça femení dona a l’afició “la notícia que fa un any que esperava”
Comparteix
El club ha donat l'alta a la defensa Jana Fernández, que es va lesionar el febrer de 2022
Leo Messi, amb el premi The Best | Europa Press
Messi alimenta encara més els rumors del seu retorn al Barça
Notícia: Messi alimenta encara més els rumors del seu retorn al Barça
Comparteix
El davanter argentí no ha dirigit cap paraula al PSG després de guanyar el premi The Best de la FIFA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa