La reacció de Xavi a la gran xiulada del Camp Nou a Gerard Piqué

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha gaudit del seu equip durant la primera part. Així ho ha definit ell mateix a la roda de premsa posterior a la victòria del Barça contra el Vila-real. També ha afegit que: “He acabat molt content. Sobretot pels jugadors. S’ha vist que ells han gaudit”, ha dit el tècnic blaugrana per tancar respecte a les sensacions que s’emporta del duel contra l’equip de Castelló. És cert que el Barça ha tronat a convèncer durant un tram del partit, però en els 45 minuts de la segona part, els blaugranes no han acabat de transmetre bones sensacions de joc. No obstant això, defensivament, el Barça ha tornat a ser sòlid i ha recuperat la porteria a zero que va perdre amb el Madrid.

Xavi ha lloat Gerard Piqué després de la xiulada

Un dels temes més impactants que ha deixat el tram final del partit ha estat l’escandalosa xiulada a Gerard Piqué. El català ha substituït Jules Koundé i, bona part del públic del Camp Nou, s’ha llençat sobre el defensa del Futbol Club Barcelona. Això ha provocat que Xavi defensés Piqué com un exemple a seguir: “Al Gamper vaig demanar unitat. És el moment d’estar units. L’única cosa que puc dir de Piqué és que és un exemple dins del vestidor. I això és el més important. No sé per quin motiu el xiulen. El que sé és que ell suma i que està entrenant com el que més”, ha dit el tècnic del Barça.

Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Xavi s’ha alegrat de la reacció del seu equip després dels resultats de la setmana passada

Finalment, Xavi ha esmentat que, tant l’equip com el barcelonisme, necessitava veure una reacció i que, durant la primera part, els jugadors han donat la talla. L’empat contra l’Inter de Milà a la Champions League i la derrota al Bernabéu contra el Reial Madrid a la Lliga, havien deixat tocat a tothom i sortir del partit contra el Vila-real amb una golejada és motiu de celebració. No obstant això, els blaugranes han de continuar treballant per tal de continuar amb un bon ritme i sumar una nova victòria contra l’Athletic Club aquest cap de setmana.

Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol durant el Barça - Vila-real de Lliga | @FCBarcelona_cat
El Barça goleja el Vila-real i deixa enrere una setmana de malsons (3-0)
Notícia: El Barça goleja el Vila-real i deixa enrere una setmana de malsons (3-0)