Món Esport
Xavi proposa un pla revolucionari per acabar amb les lesions amb seleccions
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel contra el Mallorca a Son Moix corresponent a la setena jornada de Lliga. El tècnic català torna a entrar en escena després de dues setmanes d’aturada de seleccions, durant la qual fins a cinc jugadors del Barça han caigut lesionats. Aquesta plaga de lesions ha estat, doncs, la gran protagonista de la roda de premsa de Xavi. El tècnic egarenc s’ha mostrat decebut al respecte, ho ha qualificat de “tragèdia”, però a la vegada no ha volgut assenyalar ningú com a culpable. Ha dit que són “coses que passen” i que ara és el moment de buscar solucions i alternatives.

La proposta de Xavi per acabar amb el virus FIFA

De fet, Xavi ha proposat un pla per acabar amb les lesions que els jugadors pateixen durant les aturades de seleccions, el que es coneix com a virus FIFA. El tècnic de Terrassa ha plantejat separar els calendaris dels clubs i de les seleccions, en comptes del format que existeix ara, on tot està barrejat. Aquesta ha estat la seva proposta: “Una bona solució seria dividir el calendari en dues parts i que el futbol de seleccions es jugui tot continuat durant un mes i mig que la resta del temps sigui per als clubs. És una idea que la FIFA ja contempla, tot i que també volen fer un Mundial cada dues temporades i això sí que seria més polèmic”.

Xavi parla de noms propis del Barça

Pel que fa a noms propis, Xavi ha assegurat que l’única lesió que el té més contrariat és la de Ronald Araujo, ja que ha passat pel quiròfan i serà “baixa de llarga durada”. Respecte als altres lesionats, Jules Koundé, Héctor Bellerín, Memphis Depay i Frenkie de Jong, l’entrenador català no ha volgut anticipar el seu retorn, però sí que ha afirmat que s’està treballant perquè es puguin recuperar de seguida i no en descarta cap per al mes d’octubre duríssim que tindrà el Barça. És a dir, el més probable és que es vagin recuperant a poc a poc durant els pròxims dies o setmanes. Finalment, també ha confirmat que Ousmane Dembélé es troba bé i que amb França només va tenir molèsties i ha lloat la feina que ha fet Ansu Fati durant aquests dies en els quals no ha anat convocat amb la selecció espanyola.



Més notícies
Ronald Araujo i Jules Koundé, durant un entrenament | FC Barcelona
Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Notícia: Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Comparteix
El temps de baixa de les lesions dels dos futbolistes podria ser inferior al previst
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Així està l’estat d’ànim al Barça arran de la plaga de lesions
Notícia: Així està l’estat d’ànim al Barça arran de la plaga de lesions
Comparteix
El vicepresident econòmic culer en parla, i a més revela en quin any s'assolirà la màxima salut econòmica
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Males notícies per al Barça: ja es coneix el temps de baixa de Bellerín
Notícia: Males notícies per al Barça: ja es coneix el temps de baixa de Bellerín
Comparteix
El lateral dret català del Barça estarà fora dels terrenys de joc entre tres i quatre setmanes
Xavi Hernández i el seu cos tècnic | Europa Press
El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Notícia: El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Comparteix
El cos tècnic de l'equip blaugrana ha començat a parlar directament amb els equips internacionals per demanar que tinguin cura amb els seus jugadors

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a octubre 01, 2022 | 06:20
    Culé octubre 01, 2022 | 06:20
    Benvolgut Xavi, no te'n sortiras pas. Justament d'aixó es tracta: de deixar fora de combat el jugador del Barça que els fa nosa. Igual que ha passat amb Ansu Fati, que no en serà mai més d'altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa