Món Esport
Defensa aferrissada de Xavi de dos dels seus jugadors

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha analitzat la victòria del seu equip contra el Cadis a la Lliga. El duel s’ha disputat al Camp Nou i el conjunt blaugrana n’ha tingut prou amb fer una bona primera meitat per endur-se els tres punts. Ferran Torres ha estat el protagonista inesperat del partit. Ha rebut la confiança de Xavi i ha estat titular. El valencià li ha donat la raó, liderant el triomf del conjunt blaugrana amb una gran actuació individual. El tècnic egarenc s’ha mostrat molt orgullós del rendiment del seu jugador i ha tret pit de la seva decisió: “Estic especialment content pel Ferran. La gent només es fixa en els gols i les assistències i per això el critica, però ell sempre treballa per a l’equip, ajuda els companys i fa molta feina”.

Xavi es desfà en elogis cap a Ferran Torres i Sergi Roberto

Qui també s’ha endut tots els elogis de Xavi ha estat Sergi Roberto. El de Reus, que ha jugat de migcampista, ha marcat el primer gol dels blaugranes i ha donat l’assistència del segon. De fet, la defensa de Sergi Roberto per part de Xavi ha estat encara més aferrissada: “Les crítiques que ha rebut són de les més injustes que he vist mai durant la meva trajectòria”. Ha deixat claríssim que per ell Sergi Roberto és una peça fonamental del seu equip, no només pel que pot oferir sobre el terreny de joc, com ha demostrat en aquest partit contra el Cadis, sinó també per altres intangibles: “No es queixa mai, cuida dels companys, és un bon capità i és més culer que el pal de la bandera”.

Sergi Roberto i Ferran Torres, jugadors del Barça | Europa Press
Sergi Roberto i Ferran Torres, jugadors del Barça | Europa Press

Hi ha hagut altres futbolistes poc habituals que han tingut una oportunitat contra el Cadis, però el seu rendiment no ha estat tan bo. Per una banda, hi ha Eric Garcia, que ha anat de més a menys. Ansu Fati, en canvi, ha estat desaparegut durant tot el duel i ha quedat força assenyalat. En qualsevol cas, Xavi també els ha volgut defensar i, si bé no ha pogut destacar la seva actuació durant l’enfrontament contra el Cadis, sí que ha destacat la feina que fan habitualment a l’equip: “L’Eric i l’Ansu mereixen participar més. Els veig entrenar i s’ho mereixen. També el Pablo Torre, que avui no ha jugat”.



Més notícies
Sergi Roberto i Ferran Torres, jugadors del Barça | Europa Press
DIRECTE | Barça-Cadis de Lliga (2-0)
Notícia: DIRECTE | Barça-Cadis de Lliga (2-0)
Comparteix
Jornada 22 de la Lliga Santander
Ferran Torres, protagonista del partit del Barça contra el Cadis | FC Barcelona
Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Notícia: Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Comparteix
Un Ferran Torres renascut ha estat el millor del partit i Sergi Roberto també ha marcat
Ferran Torres, davanter del Barça | Europa Press
Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Notícia: Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Comparteix
El davanter valencià ha desencallat el partit contra el Cadis amb una memorable actuació a la banda dreta
Onze titular del FC Barcelona | FC Barcelona
El gran assenyalat del Barça-Cadis de Lliga
Notícia: El gran assenyalat del Barça-Cadis de Lliga
Comparteix
Ansu Fati, davanter del club blaugrana, ha estat el gran assenyalat del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa