Món Esport
Quan i on veure la semifinal de la Supercopa: Reial Betis-Barça

Xavi Hernández, tècnic del Futbol Club Barcelona, es troba davant d’una nova oportunitat per alçar el seu primer títol des de la seva arribada a les banquetes del club blaugrana. En aquesta ocasió, està a dos duels per aixecar al cel de l’Aràbia Saudita el trofeu de la Supercopa, una competició que el club vol guanyar i que, tal com afirma Xavi, ajudarà a animar a tot el seu planter pels pròxims partits de la temporada. Ara bé, primer de tot, el Barça haurà de superar un Betis que ve de ser campió de la Copa del Rei i fer un molt bon paper en el tram inicial de temporada, ja que es troba en la quarta posició de la classificació i que ha passat de ronda a l’Europa League com a primer de grup.

El Barça no va jugar la final la darrera temporada

Cal recordar que, en la darrera edició de la competició, el Barça va caure eliminat a les semifinals contra el Reial Madrid per un resultat de dos gols a tres a favor de l’equip blanc. Tot i la derrota, aquell partit va servir com a punt d’inflexió per l’equip, ja que a partir d’aquell moment el Barça va entrar en una bona dinàmica obtenint grans resultats derrotant per golejada a equips com l’Athletic Club, l’Atlètic de Madrid o el Reial Madrid. Aquest fet va provocar que els de Xavi Hernández es posicionessin com a segons de la classificació de LaLiga, fet que ha permès que els catalans assolissin un bitllet per a jugar aquesta edició de la Supercopa.

Xavi Hernández, entrenador del Barça, en la prèvia de la Supercopa | FC Barcelona
Xavi Hernández, entrenador del Barça, en la prèvia de la Supercopa | FC Barcelona

Horari i canal de televisió per veure el Betis-Barça

L’enfrontament entre el Reial Betis i el Futbol Club Barcelona decidirà el segon finalista d’aquesta edició de la Supercopa. Cal recordar que el Reial Madrid va superar al València a la tanda de penals després que el partit finalitzés amb el resultat d’empat a un gol. En aquesta ocasió, la segona semifinal de la Supercopa es podrà veure al canal Movistar Supercopa, dial 57 de la plataforma de Movistar+. Per altra banda, el partit començarà a les 20h del vespre. També podreu seguir el minut a minut del partit des de la web de El Món.cat i, un cop finalitzi el partit, podreu trobar la crònica de la semifinal.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
L’equip de Bartomeu, implicat en les filtracions sobre Messi i Piqué
Notícia: L’equip de Bartomeu, implicat en les filtracions sobre Messi i Piqué
Comparteix
Els Mossos impliquen Òscar Grau i Román Gómez Ponti per un suposat delicte de revelació de secrets en els contractes de Leo Messi i Gerard Piqué
Xavi Hernández, entrenador del Barça, en la prèvia de la Supercopa | FC Barcelona
Xavi es pronuncia sobre la polèmica de fer la Supercopa a l’Aràbia Saudita
Notícia: Xavi es pronuncia sobre la polèmica de fer la Supercopa a l’Aràbia Saudita
Comparteix
El tècnic culer, a més, s'ha referit als rumors de Memphis i la sanció a Ferran Torres
Noël Le Graët, president de la FFF suspès | Europa Press
Suspenen el president de la Federació Francesa després del cas amb Zidane
Notícia: Suspenen el president de la Federació Francesa després del cas amb Zidane
Comparteix
Noël Le Graët està acusat d'haver assetjat sexualment dones vinculades a la FFF, i d'haver pres una decisió relevant de forma unilateral
Aubameyang i Memphis, durant un entrenament amb el Barça | FC Barcelona
Aubameyang per Memphis?
Notícia: Aubameyang per Memphis?
Comparteix
Una carambola de moviments del mercat podria acabar portant el gabonès al Barça de nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa