Món Esport
Quan i on veure el clàssic de la Supercopa entre Barça i Madrid

Futbol Club Barcelona i Reial Madrid. Durant molts anys, va ser el millor partit del món. Ara, continua centrant moltes mirades, però potser ha perdut l’atractiu de temporades endarrere. En tot cas, un clàssic és un clàssic i encara més si hi ha un títol en joc. El Barça vol canviar la dinàmica i tornar a aixecar un trofeu que se li resisteix des de l’any 2018. Els blancs, per la seva banda, són els vigents campions i n’han guanyat dues de les últimes tres. Es preveu un partit igualat, amb un xoc d’estils important, sobretot a la sala de màquines. Culers o ‘merengues’, només un serà Supercampió a Riad.

L’alineació del Barça

És difícil que Xavi Hernández presenti un onze amb gaire sorpreses tenint en compte la magnitud del partit d’avui. El bon paper d’Ansu Fati contra el Reial Betis el pot apropar a la titularitat, mentre que a la defensa és probable que torni a traslladar a Jules Koundé al lateral dret, per aturar les curses de Vinícius Jr. A la medul·lar, el dubte és si optarà per Busquets o, com contra el Betis, qui ocuparà la posició de pivot és Frenkie de Jong. D’altra banda, també podria utilitzar una tàctica semblant a la del Civitas Metropolitano, amb quatre migcampistes i Pedri escorat a banda esquerra. Tenint en compte tot això, l’alineació del Barça podria ser: Ter Stegen; Koundé, Araújo, Christensen, Balde; Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Pedri; Dembélé i Lewandowski.

Jugadors del Futbol Club Barcelona durant la tanda de penals contra el Betis a la Supercopa | FC Barcelona
Jugadors del Futbol Club Barcelona durant la tanda de penals contra el Betis a la Supercopa | FC Barcelona

L’alineació del Madrid

Si Xavi és un entrenador que no acostuma a sorprendre, Carlo Ancelotti encara ho fa menys. El tècnic italià és d’idees fixes i no sembla que canvii gaire el seu modus operandi. Luka Modric va descansar contra el València, per la qual cosa és segur que avui controlarà el joc des del mig del camp. Per altra banda, caldrà veure com organitza la defensa, tenint en compte la mala actuació d’Antonio Rüdiger a les semifinals. Al davant, l’únic dubte és saber qui acompanyarà Vinícius Jr i Karim Benzema. La possible alineació del Reial Madrid podria ser: Courtois; Carvajal, Rüdiger, Militao, Mendy; Kroos, Modric Valverde; Rodrygo, Benzema i Vinícius Jr.

Horari i televisió

El partit que enfrontarà el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la final de la Supercopa d’Espanya, es disputarà avui 15 de gener a l’estadi King Fahd International de Riad, a partir de les 20:00h. Es podrà veure a través de Movistar i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Martí Palau.



Més notícies
Busquets, capità del Barça | @fcbarcelona
Busquets deixa la porta oberta a continuar al Barça
Notícia: Busquets deixa la porta oberta a continuar al Barça
Comparteix
El capità blaugrana ha explicat que encara no té decidit el seu futur
Xavi Hernández, entrenador del Barça, al Civitas Metropolitano | Europa Press
Xavi ‘s’oblida’ d’un jugador del Barça de forma sorprenent
Notícia: Xavi ‘s’oblida’ d’un jugador del Barça de forma sorprenent
Comparteix
De ser titular indiscutible a gairebé no comptar per a l'entrenador blaugrana
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi deixa clara la situació del Barça en aquest mercat d’hivern
Notícia: Xavi deixa clara la situació del Barça en aquest mercat d’hivern
Comparteix
L'entrenador blaugrana ha declarat que si marxa algun jugador, n'haurà de venir un altre
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
Bartomeu es pronuncia després de les acusacions per les filtracions
Notícia: Bartomeu es pronuncia després de les acusacions per les filtracions
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra apunten cap a la seva junta després de l'escàndol que té Messi i Piqué com a víctimes, i l'expresident del Barça nega tot plegat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Messi a gener 15, 2023 | 12:04
    El Tito Messi gener 15, 2023 | 12:04
    Per cert, on son tots aquells seguidor del Barça q es varen indignar tant i tant amb el mundial de Qatar???. Si el Barça guanya avui, ojalà q no sigui així, tindriem una copa tacada, ja q Arabia Saudita no està per el feminisme ni per el col-lectiu LGTB. Molta hipocresia per part dels socis del Barça. Jo sóc el soci 87564 i per aquests motius avui vull q guany el R. Madrid. Més q mai, alá Madrid, alá al Madrid, alá és del Madrid....
    • Icona del comentari de: Jordi Marti a gener 15, 2023 | 12:18
      Jordi Marti gener 15, 2023 | 12:18
      Un soci del BARÇA que vol que guanyi el R.Madrid?. Millor que canvis de club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa