Món Esport
Les notes dels jugadors del Barça contra el Viktoria Pilsen

El Barça ha signat el debut somiat a la UEFA Champions League. Els blaugranes s’han estrenat amb una golejada contra el Viktoria Pilsen al Camp Nou a la fase de grups. Gairebé tots els jugadors han estat a un gran nivell. Aquestes són les seves notes:

Marc-André Ter Stegen (5)

El porter alemany gairebé no ha tingut feina. No ha pogut fer res en el gol del Viktoria Pilsen.

Sergi Roberto (6)

Partit més que correcte del lateral dret de Reus. El seu rendiment està creixent i està oblidant el mal rendiment de les darreres temporades. Això sí, s’ha hagut de retirar amb molèsties físiques al descans i només ha jugat una part.

Jules Koundé (7)

Ha disputat els seus primers minuts com a central a la primera meitat i, malgrat alguna jugada on li ha mancat velocitat, ha estat expeditiu en les recuperacions. A la segona part ha hagut de jugar de lateral dret per la lesió de Sergi Roberto i ho ha fet encara millor.

Andreas Christensen (6)

Correcte en defensa i bones conduccions en atac per trencar línies des de la seva posició. Ha estat a punt de pifiar-la amb un penal i una expulsió al primer temps, però el VAR ha certificat que havia rebut una falta clara prèvia.

Jordi Alba (6)

Sembla que el fet d’haver perdut la titularitat l’ha motivat a esforçar-se més per recuperar-la. Ha jugat millor que a la pretemporada i que en el partit contra el Rayo Vallecano, l’últim on havia estat a l’onze inicial. Poc exigit en defensa, ha destacat amb algunes passades a l’espai.

Frenkie de Jong (5)

Ha jugat a la posició de pivot defensiu, la seva preferida, però no ha brillat. Ha fet un partit correcte, però a la vegada ha perdut algunes pilotes que un jugador del seu nivell hauria de millorar.

Franck Kessié (7)

Ha fet un partit correcte al mig del camp, que s’ha convertit en notable gràcies al seu primer gol com a blaugrana. Ha obert la llauna amb una bona rematada de cap, ajustada al pal.

Pedri González (7)

És tan bo que tots els seus partits són de notable. No ha brillat tant com en altres ocasions, però, com sempre, ha estat molt encertat amb la pilota als peus i ha deixat algunes passades molt interessants.

Ousmane Dembélé (8)

El seu rendiment no ha estat excel·lent, perquè als primers minuts ha perdut algunes pilotes perilloses. Més enllà d’això, ho ha fet tot bé. La seva velocitat i la seva capacitat de desbordar han estat insultants en comparació amb els jugadors del Pilsen. Ha servit dues assistències delicioses, una per a Robert Lewandowski i una altre per a Ferran Torres.

Robert Lewandowski (10)

Molts professors diuen que el 10 no es pot posar, perquè la perfecció no existeix. Lewandowski, però, poques coses podria haver fet millor en aquest partit. Ha marcat el seu primer hat-trick amb el Barça amb tres gols, dos dels quals espectaculars; ha fet jugar l’equip i ha repartit alguna passada màgica, com una que ha donat a Pedri amb l’esperó; ha liderat l’equip i ha mantingut els seus companys motivats; ha fet embogir el Camp Nou amb el seu talent, la seva efectivitat i la seva actitud… tot bé.

Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press

Ansu Fati (6)

Feia deu mesos que no era titular amb el Barça i la millor notícia és que ha aguantat una hora de partit d’allò més bé. Podria haver marcat algun gol, però no ha desentonat gens respecte als seus companys, ans al contrari.

Gerard Piqué (5)

Ha jugat els seus primers minuts oficials aquesta temporada per la lesió de Sergi Roberto. No ha tingut feina, així que s’ha limitat a complir. El Camp Nou l’ha ovacionat en moltes de les pilotes que ha tocat.

Ferran Torres (8)

Aquest partit pot ser el punt d’inflexió en la seva trajectòria com a blaugrana. Se’l notava sense confiança en els darrers duels, però contra el Viktoria Pilsen ha recuperat la seva millor versió. La seva entrada al camp ha significat la sentència del partit. Ha donat l’assistència a Lewandowski pel quart gol i s’ha encarregat de marcar ell mateix el cinquè.

Pablo Gavi (5)

No ha hagut de fer gran cosa. Ha donat descans als seus companys i poca cosa més. Ha complert, com sempre.

Memphis Depay (6)

Després de negar-se a abandonar el Barça durant el mercat d’estiu, ha tingut els seus primers minuts oficials. Se l’ha vist amb ganes de reconquerir l’afecte del Camp Nou i ha deixat algun detall interessant. Pot ser útil en contextos determinats.

Pablo Torre (5)

Xavi li va negar la cessió al Racing de Santander aquest estiu i l’ha premiat amb el seu debut oficial. Ha deixat mostres del seu talent, però no ha tingut temps de destacar.



Més notícies
Robert Lewandowski celebra un gol al Camp Nou contra el Viktoria Pilsen | Europa Press
El Barça retorna l’idil·li de la Champions al Camp Nou (5-1)
Notícia: El Barça retorna l’idil·li de la Champions al Camp Nou (5-1)
Comparteix
Robert Lewandowski ha estat el gran protagonista de la golejada contra el Viktoria Pilsen amb el seu primer hat-trick com a blaugrana
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
El primer hat-trick de ves a saber quants
Notícia: El primer hat-trick de ves a saber quants
Comparteix
Lewandowski fa contra el Viktoria Pilsen un partit més que perfecte, amb tres gols, passades exquisites i futbol art
Xavi Hernández, amb Robert Lewandowski | Europa Press
Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Notícia: Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Comparteix
L'entrenador del Barça ha analitzat la golejada del seu equip contra el Viktoria Pilsen a la Champions
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
DIRECTE | Barça-Viktoria Pilsen de Champions (5-1)
Notícia: DIRECTE | Barça-Viktoria Pilsen de Champions (5-1)
Comparteix
Jornada 1 de la fase de grups de la UEFA Champions League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa