Món Esport
Quan i on veure l’Inter-Barça de Champions

El Futbol Club Barcelona té un partit crucial aquest dimarts contra l’Inter de Milà a la UEFA Champions League. El duel correspon a la tercera jornada de la fase de grups i després que tots dos equips hagin perdut els seus respectius enfrontaments contra el Bayern de Munic, aquest xoc es converteix gairebé en una final. Qui tregui més punts entre aquest encontre i el següent, que serà la setmana vinent, encarrilarà de forma gairebé definitiva la classificació per als vuitens de final. Per tant, són dos partits a vida o mort per a tots dos conjunts.

L’alineació de Xavi per al Barça

A diferència de l’inici de temporada, on tots els jugadors estaven sans, l’entrenador català Xavi Hernández té un problema molt seriós a la infermeria. Ronald Araujo, Jules Koundé, Frenkie de Jong, Héctor Bellerín i Memphis Depay són baixa per lesió. Això suposa un greu inconvenient a la defensa, ja que molts dels titulars estan fora de combat. És per això que el tècnic egarenc ja ha deixat entreveure en roda de premsa que s’hauran de buscar alternatives i la més probable és una defensa de tres. El sistema podria ser un 3-4-3 amb els següents jugadors: Ter Stegen; Piqué, Eric Garcia, Marcos Alonso; Busquets, Sergi Roberto, Gavi, Pedri; Dembélé, Lewandowski, Raphinha.

L’Inter de Milà, el rival

Quan el sorteig de la Champions va posar en el mateix grup Barça, Inter i Bayern, es va considerar que aquest era, clarament, el grup de la mort. Tanmateix, el rendiment del conjunt italià en aquest inici de temporada i la velocitat de creuer que han agafat els blaugranes situen els milanesos un esglaó per sota dels culers. L’Inter ha perdut la meitat dels partits que ha jugat i el seu entrenador, Simone Inzaghi, està a la corda fluixa. A més a més, té dues baixes molt significatives, les de Marcelo Brozovic i Romelu Lukaku, que són la referència al mig del camp i la davantera respectivament. Aquesta pot ser la seva alineació: Onana; Dumfries, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Dimarco; Asllani, Barella, Mkhitaryan; Lautaro, Dzeko.

Marcelo Brozovic, durant l'últim Inter de Milà-Barça | Europa Press
Marcelo Brozovic, durant l’últim Inter de Milà-Barça | Europa Press

Horari i TV de l’Inter de Milà-Barça

El partit entre l’Inter de Milà i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà aquest dimarts quatre d’octubre a les 21:00h a l’estadi Giuseppe Meazza italià. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe al web i al compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Marcelo Brozovic, durant l'últim Inter de Milà-Barça | Europa Press
L’Inter dona diversos arguments al Barça per creure en la victòria culer
Notícia: L’Inter dona diversos arguments al Barça per creure en la victòria culer
Comparteix
Blaugranes i italians s'enfronten a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi dona la llista de convocats per a Milà amb una sorpresa desagradable
Notícia: Xavi dona la llista de convocats per a Milà amb una sorpresa desagradable
Comparteix
El migcampista neerlandès Frenkie de Jong no s'ha recuperat a temps i no viatja a Itàlia
Xavi Hernández i Robert Lewandowski | Europa Press
Xavi demana més aportació als socis de Lewandowski en atac
Notícia: Xavi demana més aportació als socis de Lewandowski en atac
Comparteix
L'entrenador del Barça espera que Dembélé, Raphinha i companyia facin més gols, tenint en compte que el polonès n'ha fet el 50% dels de l'equip
Eric Garcia i Ansu Fati, jugadors del Barça, viatjant cap a Milà | FC Barcelona
Així ha rebut el Barça el liderat de la Lliga
Notícia: Així ha rebut el Barça el liderat de la Lliga
Comparteix
Xavi celebra el canvi de dinàmica de l'equip, i Marcos Alonso posa els peus a terra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa