Món Esport
Les notes del Barça-Inter, amb el primer zero de la temporada

El Futbol Club Barcelona ha caigut eliminat virtualment de la fase de grups de la UEFA Champions League després d’empatar contra l’Inter de Milà al Camp Nou a la quarta jornada. Els blaugranes necessitaven una victòria per continuar vius a la competició i, si bé és cert que en alguns moments l’han fregat amb la punta dels dits, els errors defensius els han condemnat. El rendiment de l’equip en defensa i en atac ha estat radicalment oposat i això queda reflectit en les notes del partit.

Ter Stegen (8)

El porter alemany ha mantingut el gran nivell que està exhibint en aquest inici de temporada i ha fet aturades de moltíssim mèrit perquè l’equip continués viu en determinats moments del partit. Ha encaixat tres gols en jugades en les quals estava totalment venut davant dels jugadors rivals. Si hagués estat capaç d’aturar-ne alguna, la seva nota hauria estat d’excel·lent.

Sergi Roberto (6)

Xavi l’ha fet jugar com a interior en atac i lateral en defensa i ha interpretat bastant bé aquest rol. A la primera meitat ha creat problemes a la defensa de l’Inter i de les seves botes ha sortit l’assistència del primer gol.

Gerard Piqué (0)

Probablement ha estat el pitjor partit de la seva carrera i el que ha marcat definitivament el seu declivi. Quan el Barça havia aconseguit marcar el primer gol i tenir el duel allà on volia, ha comès un error imperdonable per a qualsevol central, fins i tot per a un amateur, i ha regalat l’empat a l’Inter en deixar passar una pilota per no veure un jugador a la seva esquena. Posteriorment, quan el Barça fregava la remuntada, s’ha vist superat de manera insultant i amb una actitud menfotista i ha concedit el tercer gol de l’Inter.

Eric Garcia (3)

El central de Martorell ha fet una bona primera part, en la línia de l’inici de temporada més que correcte que està fent. Tanmateix, ha quedat assenyalat en la jugada que ha suposat el segon gol de l’Inter i ha acabat de condemnar el Barça. Aquestes desconnexions en defensa són el seu gran problema.

Marcos Alonso (5)

No ha acabat d’aportar gran cosa en atac i ha patit en defensa en alguns moments. Ara bé, també ha estat molt encertat en una acció en la qual ha rebutjat un xut de l’Inter que podria haver acabat en gol perfectament.

Sergio Busquets (5)

Molt bona primera part del migcampista de Badia del Vallès. Un pop en defensa i correcte a l’hora de fer jugar l’equip. A la segona meitat, però, s’ha vist superat pel ritme frenètic del duel, ha regalat la pilota del segon gol de l’Inter i ha hagut de marxar substituït.

Pedri (7)

Ha tornat a jugar a l’interior dret. Això fa que no pugui participar tant en atac, però que les pilotes que toqui siguin més determinants. Com sempre, ha deixat mostres del seu grandíssim talent jugada rere jugada. També ha estat intens en defensa. Tot i això, li ha faltat crear alguna cosa més en atac per acabar de decantar la balança a favor dels seus.

Gavi (6)

És incombustible i ho demostra cada partit. Ha recuperat pilotes importants i per això ja mereix una bona nota. Ara bé, s’ha notat la seva joventut i se l’ha vist passat de revolucions en atac.

Raphinha (7)

Ha quedat clar que ho fa molt millor a la dreta que a l’esquerra. Ho ha intentat de totes les maneres possibles i, després de salvar un fora de banda, s’ha inventat la jugada del primer gol del Barça. Li ha faltat més encert en les centrades i les passades, però ha recuperat una versió molt bona.

Lewandowski (8)

Li ha costat moltíssim entrar al partit. De la mateixa manera que en les darreres jornades, semblava que tornava a estar desaparegut. Tot i això, ha marcat dos gols al tram final del duel que només pot fer un davanter com ell, que no perd mai la fe. El Barça s’ha quedat a les portes d’una remuntada èpica que hauria estat mèrit seu en gran part.

Dembélé (7)

Ha jugat a l’esquerra, que teòricament no és la seva millor posició. No obstant això, la seva qualitat amb les dues cames ha fet que això no es notés en excés. Ha obert la llauna amb un gol que ha respost a allò que Xavi li demana: que entri des de la segona línia. Els seus intents de desfer la defensa de l’Inter amb xuts llunyans també han estat interessants. Sí que és cert que ha jugat massa accelerat.

L'onze titular del Barça contra l'Inter al Camp Nou | FC Barcelona
L’onze titular del Barça contra l’Inter al Camp Nou | FC Barcelona

Frenkie de Jong (6)

Malgrat que ha hagut d’interpretar el rol de suplent en un partit molt important i que ha entrat amb l’1-2 al marcador, no li han caigut els anells. Ha trencat les línies defensives de l’Inter amb conduccions molt intel·ligents i se l’ha vist fresc i encertat. No ha pogut, però, marcar diferències de forma significativa.

Ansu Fati (5)

Se l’ha vist amb moltes ganes i ha generat alguna ocasió de forma molt tímida, però ha aportat molt poquet.

Alejandro Balde (5)

Ni bé, ni malament. Amb el partit revolucionat, la seva aportació ha estat irrellevant.

Kessié (5)

Ha mostrat contundència en alguns moments, però falta de talent i qualitat en altres. Encara li falta molt per entendre de què va el Barça.

Ferran Torres (5)

No ha tingut temps de generar gairebé res, però en les poques pilotes que ha tocat se l’ha vist una mica més clarivident que en altres partits d’aquest primer tram de temporada.



Més notícies
Xut de Barella per marcar el primer gol de l'Inter contra el Barça | @inter
El Barça queda gairebé fora de la Champions després d’un partit boig (3-3)
Notícia: El Barça queda gairebé fora de la Champions després d’un partit boig (3-3)
Comparteix
Tres errades defensives molt greus contra l'Inter a la segona meitat deixen els blaugranes sense gairebé cap opció de superar la fase de grups de la Champions
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Hi ha errades que no es poden perdonar
Notícia: Hi ha errades que no es poden perdonar
Comparteix
Les errades defensives deixen el Barça, pràcticament, fora de la Champions
Xavi celebra el primer gol del Barça contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
Xavi exposa les causes que han portat el Barça al desastre de la Champions
Notícia: Xavi exposa les causes que han portat el Barça al desastre de la Champions
Comparteix
L'entrenador català ha analitzat l'empat contra l'Inter al Camp Nou en roda de premsa
Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona | Europa Press
DIRECTE | Barça – Inter de Milà de Champions (3-3)
Notícia: DIRECTE | Barça – Inter de Milà de Champions (3-3)
Comparteix
El Futbol Club Barcelona juga la quarta jornada de la fase de frups de la Champions contra l'Inter de Milà al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa