Món Esport
El gran assenyalat dels vuitens de final de Copa: Ceuta-Barça

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit passar als quarts de final de la Copa del Rei després de golejar per zero gols a cinc a l’Associació Esportiva Ceuta. Tot i el resultat final, el Barça no ha fet un partit excel·lent a l’estadi Alfonso Murube, ja que en algunes situacions de joc s’han generat diversos dubtes que, en aquesta ocasió, no han acabat amb gols en contra de l’equip blaugrana. Precisament, un dels futbolistes que no ha rendit com s’esperava d’ell des de la seva arribada al Camp Nou és Héctor Bellerín, que ha tornat a ser el gran assenyalat del partit després de no haver estat al nivell dels seus companys.

Hécor Bellerín, el gran assenyalat del partit de Copa

Un cop més, el lateral dret català Héctor Bellerín ha tornat a estar desaparegut del partit. El jugador del Barça ha estat desconnectat durant bona part del joc, fent errades bàsiques de posicionament que han permès un parell de contraatacs del Ceuta i, a més a més, ha fet algunes males entregues als seus companys en situacions senzilles de partit. Cal recordar que Héctor Bellerín només té contracte amb el Barça per aquesta temporada i, si continua en aquest nivell, el més probable és que el club blaugrana busqui un nou lateral dret per la temporada vinent. Tot i això, el Barça va acabar amb la porteria a zero i Bellerín va anar millorant el seu joc amb els pas del temps.

Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press

Ferran Torres tampoc ha aprofitat l’oportunitat

Un altre futbolista que gaudia, una vegada més, d’una oportunitat per reivindicar-se i demostrar per quin motiu va aterrar a Barcelona és l’atacant valencià Ferran Torres. L’extrem del Barça va tornar a ser titular, però no va aportar gairebé res a l’equip. A més a més, Ferran Torres va ser un dels més qüestionats durant la semifinal de la Supercopa contra el Reial Betis, fet que el posa al punt de mira del barcelonisme. Cal recordar que el Barça va fitxar Ferran Torres al Manchester City a canvi de 55 milions d’euros, una xifra que fins al dia d’avui, no s’ha amortitzat.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Notícia: Xavi dona dues bones notícies sobre Ansu Fati al barcelonisme
Comparteix
El tècnic del Barça ha afirmat que Ansu tornarà a ser titular aquest diumenge i també ha confirmat que ha recuperat el seu millor nivell
Robert Lewandowski, durant el Ceuta-Barça dels vuitens de Copa | FC Barcelona
Dues substitucions catapulten el Barça als quarts de la Copa (0-5)
Notícia: Dues substitucions catapulten el Barça als quarts de la Copa (0-5)
Comparteix
Les entrades de Gavi i Ansu Fati han estat decisives per golejar amb comoditat un Ceuta inferior però combatiu
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
Els plans del Barça al mercat de fitxatges després de vendre Memphis
Notícia: Els plans del Barça al mercat de fitxatges després de vendre Memphis
Comparteix
El club blaugrana manté que no contempla l'opció de fer incorporacions i prioritza renovacions i inscripcions
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Notícia: Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Comparteix
L'exjugador del Futbol Club Barcelona es troba a la Ciutat de la Justícia per ser interrogat pel jutge que instrueix la causa del cas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa