Món Esport
Nova polèmica per la designació de l’àrbitre del pròxim partit del Barça

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha designat Gil Manzano com a àrbitre del partit de Copa entre el Futbol Club Barcelona i la Reial Societat. Aquesta tria ha arribat envoltada de molta polèmica, ja que Gil Manzano va ser el col·legiat que va expulsar el davanter polonès blaugrana Robert Lewandowski a la catorzena jornada de Lliga. En primer lloc, li va mostrar una targeta groga molta polèmica. La segona, clara, el va enviar al carrer quan només havien passat uns trenta minuts de partit. Després de les protestes, Lewandowski va dirigir un gest a Gil Manzano que li ha acabat costant una sanció de tres duels a la Lliga que encara està complint.

Lewandowski parla amb Gil Manzano després de la seva expulsió | FC Barcelona
Lewandowski parla amb Gil Manzano després de la seva expulsió | FC Barcelona

Gil Manzano, un àrbitre assenyalat pel barcelonisme

No és la primera vegada que el barcelonisme queda poc satisfet (i fins i tot indignat) amb un arbitratge del col·legiat extremeny. De fet, ha estat acusat de ser madridista en algunes ocasions. Mai no s’ha pogut provar i ell no ho ha reconegut mai, però una vegada va abandonar un estadi de futbol amb una bossa del club blanc que va encendre les alarmes de tothom. S’assegura que es tractava d’un regal protocol·lari de l’entitat merengue, però Gil Manzano té penjada la llufa de madridista des d’aleshores. Els seus arbitratges, certament, sembla que indiquin una animadversió cap al Barça. Per exemple, va ser el primer col·legiat que va expulsar Leo Messi.

Totes aquestes especulacions no deixen de ser això, confabulacions i teories de la conspiració gairebé impossibles de provar i probablement errònies. S’espera d’un àrbitre de Primera Divisió que no tingui cap afinitat per a cap equip. Ara bé, el que sí que sorprèn és que la RFEF hagi triat concretament aquest àrbitre en un dels primers partits que disputarà Lewandowski després d’haver estat sancionat. Com no podia ser d’una altra manera, aquesta designació ha despertat molta polèmica i el Comitè d’Àrbitres sabia que hi hauria aquesta reacció i se la podria haver estalviat. El rendiment de Gil Manzano en el duel entre el Barça i la Reial Societat acabarà d’encendre els ànims o els apagarà.



Més notícies
Equip inicial del FC Barcelona contra el Getafe | FC Barcelona
El gran assenyalat del Barça-Getafe de Lliga
Notícia: El gran assenyalat del Barça-Getafe de Lliga
Comparteix
Ansu Fati, davanter del Futbol Club Barcelona, ha estat el gran assenyalat de la victòria del Barça contra el Getafe a la Lliga
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Notícia: Reaccions contraposades a les disculpes de Xavi pel cas Dani Alves
Comparteix
L'entrenador del Barça ha demanat disculpes a la víctima i ha aclarit la seva visió sobre els fets
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Xavi més crític mostra el seu descontentament pel joc del Barça
Notícia: El Xavi més crític mostra el seu descontentament pel joc del Barça
Comparteix
L'entrenador del blaugrana ha enviat un toc d'atenció a la plantilla
Els jugadors del Barça celebren el gol contra el Getafe | FC Barcelona
Victòria de líder (1-0)
Notícia: Victòria de líder (1-0)
Comparteix
El Barça suma els tres punts al Camp Nou contra el Getafe i es fa fort al capdavant de la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa