Món Esport
El gran assenyalat del Barça contra el Betis a la semifinal de la Supercopa

Tot i que el Futbol Club Barcelona ha aconseguit un bitllet per la final de la Supercopa, la semifinal contra el Reial Betis ha tornat a deixar una mala imatge de l’equip blaugrana. No és la primera ocasió on el Barça es posa per davant en el marcador i es deixa empatar pel seu rival. I és que, després del Mundial de Qatar, el club entrenat per Xavi Hernández no ha sabut sentenciar els duels disputats. Només cal recordar que els blaugranes s’han deixat igualar en els enfrontaments contra l’Espanyol, l’Intercity i, darrerament, el Reial Betis. No obstant això, tot i que la línia defensiva del Barça en el partit contra els verd-i-blancs no ha tingut la millor de les seves actuacions, hi ha un atacant que ha estat el focus de les crítiques pel seu mal rendiment.

Ferran Torres, el gran assenyalat del partit contra el Betis

En aquesta ocasió, el futbolista més assenyalat del partit ha estat Ferran Torres. L’atacant valencià del Barça ha fallat en quasi tots els aspectes: Passades, posicionament, definició, defensa, driblatge… En aquest sentit, no és la primera vegada que Ferran Torres és criticat pel seu baix rendiment, ja que, des de la seva arribada al Camp Nou al mercat d’hivern de la darrera temporada, el davanter blaugrana ha fallat oportunitats de gol claríssimes oferint un nivell de joc per sota de l’esperat. A més a més, Ferran Torres és una gran aposta del club, ja que el Barça va fitxar el valencià al Manchester City a canvi de 55 milions d’euros.

Precisament, Ferran Torres protagonitza una de les estadístiques més dolentes que pot tenir un davanter. I és que l’atacant del Barça acumula més de 250 minuts sense xutar a la porteria rival, una dada inacceptable per un davanter d’un equip que domina la pilota i que ha de disposar de futbolistes referents a totes les zones del camp. És més, durant el duel contra el Betis, Ferran Torres entra al terreny de joc des de la banqueta, i ho fa abans que futbolistes com Ansu Fati, qui ha estat l’autor del segon gol del partit i es troba en un gran nivell de joc.

Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press
Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press

Raphinha tampoc va fer un bon partit

Per altra banda, un dels futbolistes que tampoc ha estat al nivell que se l’esperava ha sigut Raphinha. L’atacant brasiler del Barça disposava d’una bona oportunitat per convèncer Xavi i el barcelonisme del seu nivell, però la realitat és que, durant bona part del partit, Raphinha ha estat desaparegut. El brasiler no ha driblat les seves marques i, en més d’una ocasió, no ha sabut llegir els espais generats pels seus companys d’equip. Tot i això, Xavi sempre ha mostrat una gran admiració pel compromís i el talent del jugador.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi confirma les molèsties físiques de dos jugadors importants del Barça
Notícia: Xavi confirma les molèsties físiques de dos jugadors importants del Barça
Comparteix
Ousmane Dembélé i Frenkie de Jong van patir molèsties físiques durant el partit contra el Betis
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi lloa Ansu Fati amb un missatge que agrada al barcelonisme
Notícia: Xavi lloa Ansu Fati amb un missatge que agrada al barcelonisme
Comparteix
El tècnic de Terrassa ha afirmat que Ansu Fati es troba en un gran moment des del seu retorn del Mundial
Ousmane Dembélé, durant el Betis-Barça de la Supercopa | FC Barcelona
Jugar sense Dembélé és jugar amb foc
Notícia: Jugar sense Dembélé és jugar amb foc
Comparteix
Xavi ha perjudicat en excés el Barça quan ha retirat el francès per Ferran Torres contra el Betis
Jordi Alba, durant el partit contra el Betis | @fcbarcelona
Un Ter Stegen brillant classifica el Barça a la final de la Supercopa (2-2)
Notícia: Un Ter Stegen brillant classifica el Barça a la final de la Supercopa (2-2)
Comparteix
Lewandowski i Ansu Fati han marcat pels blaugranes i Ter Stegen ha aturat dos penals a la tanda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa