Món Esport
La convocatòria de Xavi pel partit contra el Getafe
  • CA

Xavi Hernández ha donat a conèixer la convocatòria del Futbol Club Barcelona pel partit contra el Getafe, corresponent a la vint-i-novena jornada de Lliga. Després de l’empat contra el Girona al Camp Nou, els blaugranes resten a l’espera del que farà el Reial Madrid a Cadis aquest dissabte (21:00 h). En cas que els blancs punxin, els de Xavi podrien ampliar la distància de 13 punts que mantenen amb els merengues.

Viatge amb tren i amb les mateixes baixes

Amb l’objectiu de deixar la Lliga enllestida, el Barça viatja a Getafe amb ganes de reivindicar-se després del pobre partit que va oferir al Camp Nou en el derbi català. I parlant de viatge, com a curiositat cal explicar que després de l’entrenament d’aquest dissabte, l’expedició ha posat rumb a Madrid amb AVE. Segons informa TV3, el club explica que és una qüestió de “sostenibilitat” i de respectar el medi ambient. Així doncs, els culers viatjaran amb tren per enfrontar-se a l’equip de Quique Sánchez Flores, un conjunt que mirarà de posar-li les coses complicades al líder, tal com ha explicat Xavi a la roda de premsa prèvia al partit: “És un rival difícil i l’horari tampoc ajuda”. El tècnic no podrà comptar, novament, amb Christensen, Dembélé, Pedri ni tampoc Frenkie de Jong.

Sense els jugadors del filial, però sí amb els juvenils

Amb la infermeria repleta de jugadors titulars, Xavi Hernández ha hagut recórrer darrerament al Barça Atlètic i al Juvenil A per completar les convocatòries. Alarcón i Aleix Garrido, del juvenil, han tornat a entrar a la llista del primer equip. Qui no estan són Casadó i Estanis, del filial, que estan convocats pel partit del Barça Atlètic contra el SD Logroñés (dissabtes, 19:00 h). Aquests jugadors ja s’estan convertint en habituals a les convocatòries, i de fet, ja han debutat tots amb el primer equip. Qui sí que entra del filial és el porter Arnau Tenas.

La convocatòria de Xavi

Ter Stegen, Araujo, Busquets, Lewandowski, Ansu, Ferran, Iñaki Peña, Marcos Alonso, Jordi Alba, Kessie, Sergi Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Tenas, Alarcón, Aleix Garrido.



Més notícies
Xavi Hernández, tècnic del FC Barcelona | Europa Press
Xavi adverteix abans del Getafe-Barça: “No és moment de fer proves”
Notícia: Xavi adverteix abans del Getafe-Barça: “No és moment de fer proves”
Comparteix
El tècnic blaugrana ha atès els mitjans en la prèvia del partit de Lliga al Coliseum Alfonso Pérez
Aitana, jugadora del Barça femení | FC Barcelona
El Barça femení goleja l’Atlètic i podria ser campió (4-0)
Notícia: El Barça femení goleja l’Atlètic i podria ser campió (4-0)
Comparteix
Les de Jonatan Giráldez han guanyat al conjunt matalasser per 4-0 i podrien ser campiones en cas que el Madrid falli contra el Betis
Un ave de RENFE | Europa Press
El Barça opta pel tren per desplaçar-se a Madrid
Notícia: El Barça opta pel tren per desplaçar-se a Madrid
Comparteix
El Barça utilitzarà el tren per desplaçar-se a Madrid per disputar el partit contra el Getafe
Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Leo Messi i la reflexió sobre el seu futur
Notícia: Leo Messi i la reflexió sobre el seu futur
Comparteix
En un anunci amb la marca Louis Vuitton, Leo Messi ha deixat entreveure com decidirà el seu futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa