Món Esport
Quan i on veure el Clàssic de Lliga

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, corresponent a la vint-i-sisena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest diumenge 19 de març a les 21:00h a l’Spotify Camp Nou. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Martí Palau. Els homes de Xavi Hernández volen vèncer l’etern rival i deixar la Lliga pràcticament resolta. Si guanyen, els blaugranes se situaran 12 punts per sobre dels blancs, una distància molt gran a aquestes altures de la competició. Sembla clar que els madrilenys ja han centrat tots els seus esforços en la Champions, però avui no voldran marxar de Barcelona amb les mans buides.

L’alineació del Barça

Xavi va confirmar a la roda de premsa prèvia al Clàssic que Pedri s’havia ressentit de la seva lesió i que no entraria a la convocatòria. Així doncs, el canari i Ousmane Dembélé són els únics futbolistes lesionats per al transcendental duel d’aquesta nit. Una de les incògnites és saber si mantindrà la línia de quatre defenses habitual o si, com en els darrers partits contra el Madrid, desplaçarà Ronald Araújo a la banda dreta, per tapar Vinícius. El substitut de Pedri a la medul·lar sembla que serà Franck Kessie, tot i que el tècnic culer podria optar per Sergi Roberto o, fins i tot, tornar al 4-3-3 amb un extrem més. Tenint en compte tot això, l’onze del Barça podria ser: Ter Stegen; Araújo, Koundé, Christensen, Balde; Busquets, Frenkie de Jong, Kessie, Gavi; Raphinha i Lewandowski.

Marc-André Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press
Marc-André Ter Stegen, porter del Barça | Europa Press

L’alineació del Reial Madrid

Carlo Ancelotti arriba a Barcelona amb una única baixa confirmada, la de David Alaba. L’únic dubte real de l’onze blanc és saber qui ocuparà la posició de pivot: Eduardo Camavinga o Aurélien Tchouaméni. Al lateral esquerre, una de les zones més delicades del Madrid aquesta temporada, sembla clar que jugarà Nacho Fernández. Ancelotti també va insinuar que estava pensant a canviar Vinícius de banda, per evitar a Araújo. A part d’això, no s’esperen massa sorpreses a l’alineació dels madrilenys, que podria ser: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho; Camavinga, Modric, Kroos; Vinícius, Benzema i Valverde.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi es mostra ambiciós abans de rebre el Madrid i protegeix a Gavi
Notícia: Xavi es mostra ambiciós abans de rebre el Madrid i protegeix a Gavi
Comparteix
El tècnic del Barça elogia Araújo i confirma que Pedri s'ha ressentit de la lesió
Brahim Díaz, celebrant un gol a la Champions | Europa Press
El Madrid ja ha tancat dos retorns per la temporada vinent
Notícia: El Madrid ja ha tancat dos retorns per la temporada vinent
Comparteix
Fran García i Brahim Díaz seran els primers reforços per la temporada 2023-2024
Benzema i Araújo, durant el darrer Clàssic del Bernabéu | Europa Press
Araújo revela qui és el davanter que més li ha costat defensar
Notícia: Araújo revela qui és el davanter que més li ha costat defensar
Comparteix
El central del Barça ha parlat abans del Clàssic que es disputa demà al Camp Nou
Javier Tebas i Joan Laporta, en arxiu | Europa Press
La postura dels actors principals del futbol respecte al cas Negreira
Notícia: La postura dels actors principals del futbol respecte al cas Negreira
Comparteix
El Barça està sent tractat entre l'hostilitat, la neutralitat i la prudència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa