Món Esport
Així sí que s’acaba una Lliga amb bones sensacions (4-0)

Per fi, el Barça ha fet un bon partit de cap a cap per acabar aquesta Lliga, que té virtualment guanyada des de fa molt temps, amb bones sensacions. Després de moltes setmanes amb un to baix i fins i tot una imatge vergonyosa en algunes ocasions, els culers han recuperat el nivell dels millors duels de la temporada. El conjunt dirigit per Xavi Hernández ha golejat un dels millors rivals de la competició, el Betis, i manté d’aquesta manera els onze punts d’avantatge sobre el Reial Madrid. És qüestió de temps que els blaugranes celebrin el títol.

La crònica del Barça-Betis (4-0)

Andreas Christensen, després d’un mes de lesió, ha tornat a la convocatòria i ha entrat directament a l’onze titular. A Xavi li ha sortit la mar de bé aquest moviment, perquè el defensa central danès s’ha convertit en el gran protagonista de l’inici del duel. Després d’uns primers minuts de domini blaugrana, Raphinha, que ha fet un molt bon partit, ha servit una gran centrada a l’interior de l’àrea que Christensen ha rematat al fons de la porteria.

Després del gol, el Barça no ha tingut cap altra opció clara durant una bona estona. El Betis s’ha apropat a la porteria de Ter Stegen, però no ho ha fet amb perill. Tot ha canviat, però, a la mitja hora de partit. Edgar González ha estat expulsat per una doble targeta groga (la primera era dubtosa) i això ha deixat els andalusos amb deu jugadors. A partir d’aquí, el Barça s’ha convertit en amo i senyor de l’enfrontament i ha sotmès el Betis clarament.

Només han hagut de passar un parell de minuts després de l’expulsió perquè caigués el segon. Robert Lewandowski ha rebut una molt bona passada rasa de Jules Koundé i el polonès no ha perdonat i ha empès la pilota al fons de la xarxa. De seguida, Raphinha ha posat el llacet a la seva gran primera meitat i ha aprofitat una passada a l’espai per batre el porter amb una gran definició. En un primer moment, el gol ha estat anul·lat per fora de joc, però el VAR ho ha revisat i ha validat l’acció.

Andreas Christensen celebra el seu gol | FC Barcelona
Andreas Christensen celebra el seu gol | FC Barcelona

A la segona meitat, ja estava tot venut. El Betis no ha fet ni l’intent de remuntar, mentre que el Barça, si bé és cert que ha aixecat una mica el peu de l’accelerador, no ha deixat tampoc d’atacar en cap moment. Lewandowski ha enviat una pilota al pal després d’una gran passada de Pedri, que també ha fet un bon partit, el joveníssim Lamine Yamal també ha tingut una molt bona ocasió i l’encarregat de marcar el quart ha estat un jugador del Betis en pròpia porteria. Ousmane Dembélé ha tornat a jugar després de tres mesos de baixa.



Més notícies
Andreas Christensen durant un partit al Camp Nou | Europa Press
DIRECTE | Barça-Betis (4-0)
Notícia: DIRECTE | Barça-Betis (4-0)
Comparteix
Segueix els comentaris en directe del Barça-Betis corresponent a la 32a jornada de Lliga
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas recupera la seva postura més dura contra el Barça
Notícia: Tebas recupera la seva postura més dura contra el Barça
Comparteix
Ha tornat a atacar el club blaugrana pel cas Negreira i ha posat en dubte el possible fitxatge de Messi
Barça TV, canal oficial del FC Barcelona | FC Barcelona
Barça TV tanca a causa de la crisi econòmica del club
Notícia: Barça TV tanca a causa de la crisi econòmica del club
Comparteix
El canal oficial de l'entitat, amb gairebé trenta anys d'emissió, deixarà d'existir a partir del 30 de juny
Joan Laporta, president del Barça, en roda de premsa | Europa Press
El Barça deixarà de ser dels seus socis? Laporta respon: “Que n’aprenguin!”
Notícia: El Barça deixarà de ser dels seus socis? Laporta respon: “Que n’aprenguin!”
Comparteix
El president blaugrana ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa de la presentació del finançament de l'Espai Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa