Món Esport
El Barça ja li ha marcat un gol al Bayern abans de l’inici del partit

El Futbol Club Barcelona visitarà el temible Allianz Arena, seu del Bayern de Munic, a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League 2022-2023. Els precedents de partits entre aquests dos conjunts són terribles per al Barça. En els últims tres enfrontaments entre blaugranes i bavaresos, els alemanys han anotat un total de catorze gols per només dos dels culers. Des de la temporada 2019-2020, ambdós conjunts s’han vist les cares en tres ocasions. La més traumàtica d’elles va ser en la Champions que es va disputar a la bombolla de Lisboa a causa de la pandèmia del coronavirus, on hi va haver el sonadíssim 2-8. El curs passat es van enfrontar dos cops a la fase de grups i el Bayern va guanyar tots dos partits per 3-0, condemnant així els blaugranes a jugar l’Europa League.

El Barça arriba a Munic amb una imatge totalment diferent de les últimes ocasions

Un cop situats els precedents, però, cal emfatitzar que moltíssimes coses han canviat des de l’últim cop que es van trobar tots dos conjunts el mes de desembre de l’any passat. El més destacat, sense cap mena de dubte, és que qui era l’estrella del Bayern de Munic, Robert Lewandowski, ara juga al Barça. El mercat de fitxatges blaugrana d’aquest estiu també ha brindat jugadors increïbles com Jules Koundé o Raphinha, cosa que ha reforçat una plantilla que no té res a veure amb la del curs passat. Tot això, juntament amb la millora que s’ha viscut des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta, afegeix molts arguments per creure en una possible victòria blaugrana.

Les declaracions de Nagelsmann i Müller, del Bayern, abans del partit de Champions

Que les coses han canviat s’ha notat des de la mateixa prèvia d’aquest partit, on l’actitud del Bayern és molt diferent d’altres ocasions. Les darreres temporades ens havien acostumat a una prepotència fins i tot insultant per part bavaresa a l’hora d’enfrontar-se tots dos equips. Thomas Müller, jugador franquícia del Bayern, havia arribat a menysprear molt el Barça. Ara, en canvi, ha canviat molt el seu paper: “Som conscients que el Barça ha començat molt bé la temporada. El repte serà molt més gran”. Finalment, això també s’ha vist reflectit en l’entrenador, Julian Nagelsmann, que ha advertit que “és un Barça nou, hem d’esborrar els partits precedents del nostre disc dur”. No hi ha cap mena de dubte que els blaugranes ja tenen un petit avantatge abans d’aquest duel amb el qual no podien comptar els darrers cursos.



Més notícies
Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern de Munic | Europa Press
Esclata una crisi al vestidor del Bayern abans del partit contra el Barça
Notícia: Esclata una crisi al vestidor del Bayern abans del partit contra el Barça
Comparteix
Els jugadors estan farts de la poca capacitat d'autocrítica de Nagelsman, l'entrenador
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola va estar a punt d’endur-se un dels nous fitxatges del Barça
Notícia: Guardiola va estar a punt d’endur-se un dels nous fitxatges del Barça
Comparteix
En una entrevista a El País, Koundé admet que va parlar amb el tècnic català fa un any i, a més, acaba amb el debat de la seva posició
Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
El president de l’Atlètic de Madrid escalfa la guerra pel cas Griezmann
Notícia: El president de l’Atlètic de Madrid escalfa la guerra pel cas Griezmann
Comparteix
El cas de Griezmann preocupa a Madrid i l'Atlètic nega haver rebut cap demanda del Barça
Directius, entrenadors i jugadors de diverses seccions del FC Barcelona durant l'ofrena floral a Casanova | FC Barcelona
Laporta defensa en públic la llibertat de Catalunya durant la Diada
Notícia: Laporta defensa en públic la llibertat de Catalunya durant la Diada
Comparteix
El Barça participa en l'ofrena floral i Laporta envia un missatge en nom del club als socis i aficionats

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a setembre 13, 2022 | 07:57
    Culer emprenyat. setembre 13, 2022 | 07:57
    Molt bé. Ara, el què hem de mirar és que no ens en tornin a clavar vuit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa