Món Esport
Esclata una crisi al vestidor del Bayern abans del partit contra el Barça

El diari alemany Bild ha publicat una informació molt transcendental sobre el Bayern de Munic quan queden poc més de vint-i-quatre hores pel partit de la UEFA Champions League entre el conjunt bavarès i el Futbol Club Barcelona. Segons aquest mitjà de comunicació, el vestidor del Bayern passa per un moment complicat, ja que la connexió entre els jugadors i l’entrenador, Julian Nagelsmann, es troba molt tocada. L’equip bavarès acumula un total de tres empats consecutius a la Bundesliga, quelcom totalment inesperat tenint en compte el gran rendiment d’aquest conjunt en aquesta competició, i això està provocant que creixi la tensió i la mala maror a la plantilla.

Els jugadors del Bayern troben a faltar autocrítica per part de Nagelsmann

Sempre segons el Bild, els jugadors estan especialment molestos pel paper que juga Nagelsmann a les rodes de premsa posterior a aquests empats. El tècnic alemany es mostra satisfet del paper dels seus futbolistes malgrat els mals resultats i atribueix els empats a factors externs que s’escapen del seu control. En aquest sentit, els jugadors troben a faltar autocrítica per part de Nagelsmann i consideren que hauria d’admetre errors que està cometent per poder-los corregir i millorar en un futur immediat i a llarg i mitjà termini.

El Bayern-Barça més morbós i competit dels últims anys

Cal tenir en compte que el Bayern ha patit una gran sacsejada en aquest mercat de fitxatges d’estiu a causa del mateix Barça. El club culer ha aparegut en escena de forma inesperada per comprar l’estrella del conjunt bavarès, Robert Lewandowski, i incorporar-lo a la plantilla blaugrana. En un primer moment semblava que el Bayern s’havia refet d’allò més bé, ja que els primers resultats a la Bundesliga van ser victòries clares, però en les darreres jornades l’equip bavarès està trobant a faltar l’aportació golejadora del davanter polonès. Això, sumat a aquesta mala maror de la qual parla el Bild, fa pensar que el partit de Champions entre Bayern i Barça serà molt més competit que els precedents de les temporades anteriors i que, a més a més, tindrà un component de morbositat notori.



Més notícies
Tres àrbitres abans d'un partit | Europa Press
Tots els motius pels quals la Lliga femenina no ha començat quan tocava
Notícia: Tots els motius pels quals la Lliga femenina no ha començat quan tocava
Comparteix
Les àrbitres han forçat l'ajornament dels partits de la primera jornada
Remco Evenepoel, al podi de la Vuelta | Europa Press
La Vuelta corona una jove promesa del ciclisme mundial
Notícia: La Vuelta corona una jove promesa del ciclisme mundial
Comparteix
Remco Evenepoel ha guanyat la seva primera gran volta
Carlos Alcaraz, guanyador de l'Open dels Estats Units | Europa Press
Alcaraz fa història a l’Open dels Estats Units
Notícia: Alcaraz fa història a l’Open dels Estats Units
Comparteix
El tenista murcià es converteix en el més jove de la història a arribar al número u del rànquing ATP després de derrotar Ruud a la final de l'US Open
Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
El president de l’Atlètic de Madrid escalfa la guerra pel cas Griezmann
Notícia: El president de l’Atlètic de Madrid escalfa la guerra pel cas Griezmann
Comparteix
El cas de Griezmann preocupa a Madrid i l'Atlètic nega haver rebut cap demanda del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa