Món Esport
Les notes dels jugadors del Barça en la derrota contra el Bayern

El Barça ha disputat un partit totalment intranscendent contra el Bayern de Munic a la cinquena jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, ja que els blaugranes han saltat a la gespa sabent que ja estaven eliminats de la màxima competició europea. Tot i això, als jugadors de Xavi Hernández no els ha sortit l’orgull per enlloc i han dedicat un espectacle decebedor als aficionats que han omplert el Camp Nou i no han deixat d’animar en tot moment. Aquestes són les notes del partit, on només tres jugadors arriben a una qualificació decent:

Ter Stegen (5)

El porter alemany ha encaixat tres gols, un d’ells per sota les cames, i segur que podria haver fet alguna cosa més per aturar-los. Tanmateix, no ha comès cap errada greu i ha protagonitzat dues intervencions de mèrit. Amb la pilota als peus ha tingut alguna imprecisió destacada.

Héctor Bellerín (1)

Ha estat, amb molta diferència, el pitjor jugador del Barça. Malgrat que venia de lesió, ha quedat demostradíssim que no té nivell per a aquest equip. En el primer gol, Sadio Mané li guanya l’esquena amb una facilitat insultant i en el segon també queda retratat per trencar el fora de joc. A més a més, ha fet un partit molt apàtic, apagat i sense ganes, cosa que potser és encara més greu. Té un puntet positiu per dues accions defensives correctes que sí que se li han de reconèixer.

Jules Koundé (5)

No ha estat el seu millor partit i no ha pogut liderar la defensa com hauria estat desitjable. Tampoc no ha estat important a l’hora de construir des de darrere. Així i tot, no ha tingut cap errada destacable.

Marcos Alonso (5)

Es nota que la posició de central no és natural en ell i ha perdut algun duel individual, cosa perfectament comprensible. En línies generals ha tingut un rendiment acceptable.

Alejandro Balde (8)

Sense cap mena de dubte, el partit de Balde és l’única cosa clarament positiva que els culers poden rescatar d’aquest enfrontament. Malgrat la seva joventut, ja que només té dinou anys, ha deixat clar que un duel d’aquesta categoria no li queda gran. Ha estat un punyal per la banda esquerra i s’ha atrevit contra tots els rivals, superant-los en la gran majoria d’ocasions. En defensa ha estat correcte.

Sergio Busquets (3)

La seva manca de lideratge al mig del camp ha contribuït, en gran part, al fet que els seus companys haguessin de fer la guerra pel seu compte. Això és inacceptable en un capità del Barça. A més a més, semblava que no volgués jugar el partit, amb pilotes perdudes per falta de tensió. A la segona part, ha desaprofitat una de les accions més clares amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha anat als núvols. L’ha executat sense cap mena de convenciment.

Frenkie de Jong (7)

Ha estat, amb molta diferència, el millor del mig del camp blaugrana. Continua fent passos endavant molt significatius per prendre-li el lloc a Busquets i, davant la baixada de rendiment del de Badia del Vallès, això és una bona notícia. Amb les seves conduccions ha trencat línies en moltes ocasions i també ha recuperat pilotes en defensa.

Franck Kessié (5)

Les seves actuacions acostumen a generar molta indiferència. No té nivell per ser un jugador important al Barça. Ha estat molt millor en la faceta defensiva que en l’ofensiva. No ha comès errades molt greus.

Ousmane Dembélé (7)

El francès ha estat el millor de la línia ofensiva. Ho ha intentat constantment, sobretot a la primera meitat, i ha superat Alphonso Davies en moltíssimes ocasions. Ha tingut algun desencert marca de la casa, però no es pot negar que s’ha esforçat molt més que molts dels seus companys.

Robert Lewandowski (5)

Els seus excompanys l’han sabut defensar prou bé perquè no fos cap perill per a ells. Ha provocat un penal que l’àrbitre ha assenyalat, però el VAR, incomprensiblement, ha anul·lat.

Pedri (5)

El seu nou rol de fals extrem és interessant per generar espais per a Balde i per sumar un migcampista més en diversos moments del partit. Ara bé, això fa que participi molt menys i el Barça ho nota.

Els jugadors del Barça i el Bayern, abans de començar el partit | FC Barcelona
Els jugadors del Barça i el Bayern, abans de començar el partit | FC Barcelona

Ferran Torres (6)

Tot i que no ha pogut fer gran cosa per brillar molt, ha continuat en la seva dinàmica ascendent i ha aportat molt més que altres companys. S’ha sabut associar bé en algunes ocasions, però també s’ha precipitat a l’hora de buscar xuts.

Raphinha (4)

Continua estant molt lluny de la versió que va mostrar a l’inici de temporada. Ha errat gairebé tots els seus intents de driblatge. Ha recordat al pitjor Dembélé.

Ansu Fati (6)

No ha pogut marcar diferències significatives, però ha deixat detalls de qualitat interessants i ha tingut alguna aproximació a la porteria rival.

Eric Garcia (5)

Ha donat descans a Koundé i ha estat correcte.

Pablo Torre (5)

Minuts de premi en un gran escenari davant un gran rival.



Més notícies
El primer gol del Bayern de Munic en el partit contra el Barça al Camp Nou | Europa Press
El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Notícia: El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han començat el partit sabent que estaven eliminats de la Champions i els bavaresos han acabat de furgar la ferida
Sergio Busquets, capità del Barça, durant el partit entre els catalans i el Bayern al Camp Nou | FC Barcelona
Els exemples flagrants que demostren la manca de lideratge que té el Barça
Notícia: Els exemples flagrants que demostren la manca de lideratge que té el Barça
Comparteix
El Barça cau estrepitosament en l'aspecte esportiu, però a més Busquets i els altres capitans continuen sense estar a l'altura
Xavi Hernández, durant el Barça-Bayern | FC Barcelona
Xavi analitza l’eliminació europea entre l’autocrítica i les excuses
Notícia: Xavi analitza l’eliminació europea entre l’autocrítica i les excuses
Comparteix
L'entrenador del Barça ha atès els mitjans en roda de premsa després del partit de Champions contra el Bayern de Munic
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
El missatge de Pedri que els culers no haurien volgut escoltar mai
Notícia: El missatge de Pedri que els culers no haurien volgut escoltar mai
Comparteix
El migcampista del Barça ha donat la cara després de la contundent i dolorosa derrota contra el Bayern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa