Món Esport
El Barça tanca la temporada amb més dubtes que certeses

Un cop el Barça ha tancat la temporada després del partit d’aquesta nit contra el Villarreal, l’equip de Xavi ha demostrat que des de l’arribada del tècnic de Terrassa el Barça ha patit uns alts i baixos dignes de les muntanyes russes que es veuen en els parcs d’atraccions com el Tibidabo. I és que els blaugranes han estat irregulars durant tota la temporada, primer quedant eliminats de la Champions League a la fase de grups i després despenjant-se de la Lliga, encaixant mals resultats i arribant a estar en posicions més properes al descens que a la zona de la Lliga de Campions.

El millor moment del Barça amb Xavi

Un dels pics més alts que ha agafat el Barça durant la temporada ha estat amb l’arribada dels fitxatges d’hivern, un detonant que va permetre a l’equip de Xavi impulsar-se en la classificació de lliga amb bons resultats com les golejades al Nàpols, a l’Atlètico de Madrid, a l’Athletic de Bilbao o la visita al Bernabéu. I és que quan semblava que el Barça s’havia transformat en un coet que es dirigia més i més amunt, però que va topar amb l’eliminació de l’Europa League contra l’Eintracht i la motivació de l’equip va baixar tan de pressa com el temps que dura una atracció en comparativa a la cua que un fa per gaudir uns minuts.

Xavi assoleix els objectius amb un equip que no ha dissenyat

Si analitzem la temporada del Barça amb Xavi a la banqueta, podem veure com no ha estat tan bona en l’àmbit de sensacions en comparativa a altres entrenadors, amb la diferència que ell no ha disposat d’un jugador com Leo Messi que li solucionés els partits més complicats i en un moment on el Barça està en una reconstrucció de l’equip i en un mal moment en l’ambit del finançament. El tècnic del primer equip del Futbol Club Barcelona, ha arribat a la banqueta dels blaugranes amb un projecte que ell no va dissenyar, i que ha demostrat que hi ha jugadors amb els quals no hi compta, jugadors que són intransferibles i d’altres que, depenent dels números del club, haurà de busca’ls una sortida per tal de fer calaix i generar els ingressos que necessita el club per fitxar aquest estiu i refer l’equip per tal que sigui més competitiu de cara a la temporada vinent.

No obstant això, el Barça ha assolit els objectius mínims definits per Xavi, que eren la classificació per la Champions League per la temporada vinent i la segona posició de la competició de la Lliga, que ja ha quedat certificada després de l’empat al camp del Getafe en la penúltima jornada.



Més notícies
Sergio Busquets, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Notícia: El Barça acomiada la temporada amb una nova derrota al Camp Nou (0-2)
Comparteix
El Vila-real ha certificat la seva classificació per a la Conference League en un partit de costellada per als blaugranes
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola guanya la seva quarta Premier en una tarda boja
Notícia: Guardiola guanya la seva quarta Premier en una tarda boja
Comparteix
El City remunta un partit perdut i guanya la Premier League
Max Verstappen, pilot de F1 | Europa Press
Ferrari ensopega de nou i Red Bull fa doblet al Circuit de Catalunya
Notícia: Ferrari ensopega de nou i Red Bull fa doblet al Circuit de Catalunya
Comparteix
Max Verstappen ja lidera el mundial de pilots de la Fórmula 1
Jugadores del FC Barcelona després de la derrota a Torí | Europa Press
Els dos gestos del Barça femení que trenquen el cor del barcelonisme
Notícia: Els dos gestos del Barça femení que trenquen el cor del barcelonisme
Comparteix
Alexia Putellas i Aitana Bonmatí, autores dels gestos que quedaran en la memòria dels barcelonistes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Resumin comptes a maig 23, 2022 | 10:49
    Resumin comptes maig 23, 2022 | 10:49
    Ahir tampoc els vàres saber motiva eh Xavi???? La temporada q ve, també en blanc??? Aquesta, el resultat a la lliga no ha estat malament, sgons, però la temporada en general malament ja q no hem guany res i ens han eliminat molt aviat. Entre en Koeman i tu Xavi, heu fet una acceptable temporada a la lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa