Món Esport
Jordi Alba opina sobre la renovació de Messi
  • CA

Jordi Alba, lateral esquerre del Barça, ha atès els mitjans de comunicació abans de l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG al Camp Nou. Encara que el futbolista hagi hagut de respondre moltes preguntes respecte al partit, les que més han trascendit han girat al voltant del cas Messi. Alba, lluny de tenir la resposta sobre si renovarà o no, sí que ha reconegut que “està totalment centrat en el Barça” i ha confessat que ell mateix és “millor jugador al seu costat”, així com tot l’equip.

Un dels punts més importants del PSG serà com puguin afectar les baixes dels francesos al seu rendiment, sobretot les de Neymar i Di María. Alba no s’ha amagat i ha acceptat que “és millor que no juguin”. Tanmateix, no ha mensypreat les capacitats dels parisencs i ha recordat que “nosaltres també tenim baixes importants”.

El darrer record d’una eliminatòria de Champions amb el PSG és el de la remuntada èpica al Camp Nou el 2017, el 6-1. Alba ha hagut de respondre diverses preguntes al respecte, però ha volgut mantenir la distància amb aquell partit. “Va ser una remuntada molt bonica per a la nostra afició”, recorda, “però ara tenen jugadors de més qualitat”, afegeix. Per poder-los eliminar, diu, “el més important seré que siguem un equip”.

Totes les respostes de Jordi Alba

Piqué: “És un jugador molt important per a nosaltres, no només pel que aporta al camp, sinó també al vestidor. Si juga o no serà decisió del míster, però els jugadors amb menys experiència que han entrat per ell també ho estan fent molt bé”.

Messi: “La decisió de quedar-se o marxar sempre serà seva. Jo només et puc dir que soc molt millor jugador al seu costat i qui pensi que seríem millors sense ell, estan molt equivocats. No sé què farà, però ara el seu cap està totalment centrat en el Barça. El que diguin jugadors i altres persones del PSG no ens interessa, al vestidor no li fem cas”.

Neymar: “És millor que no jugui, no t’enganyaré. És una baixa important per a ells, també la de Di María. Està clar que el PSG continua tenint jugadors importants, així que l’eliminatòria seguirà sent disputada i es decidirà per petits detalls. Nosaltres també tenim moltes baixes importants, de grans jugadors, però els que estan entrant també ho estan fent molt bé i això ens dona confiança”.

El projecte de Koeman: “La idea del míster sempre ha estat la mateixa. Ha vingut molta gent nova i no és fàcil. Som els mateixos que vam començar, però ara estem en una bona dinàmica. Si no estem al 100% ens pot guanyar qualsevol equip. Koeman està fent una bona feina i hem de seguir per aquest camí. Estem amb la mateixa il·lusió de sempre”.

Records del 2017: “Vam fer una remuntada molt bonica per a nosaltres i per a la nostra afició, però aquest serà un partit molt diferent. Serà igual de difícil, això sí”.

La variable del públic: “A mi sempre m’agrada més jugar la tornada a casa, però sense públic és més o menys el mateix. Amb el suport de l’afició és diferent. Ara toca juga així i esperar que sigui una eliminatòria agradable per a nosaltres”.

La importància de la Champions: “Estem vius a totes les competicions. A la Lliga és complicat, però ho estem fent bé. A la Copa hem de fer una remuntada difícil, però ho intentarem. I a la Champions, estem allà, esperem fer-ho bé per als nostres espectadors. Tant de bo poder aixecar algun títol aquest any”.

Diferències entre el 2017 i ara: “La idea d’equip és la mateixa, però ara tenen jugadors de més qualitat. El PSG s’ha reforçat molt bé i és un equip que s’ha de tenir en compte a totes les competicions. Encara que tinguin baixes, ens plantejaran un gran partit”.

El principal argument per eliminar el PSG: “Hem de ser un equip. Hem d’atacar tots, defensar tots i intentar fer gol en totes les ocasions que tinguem. La importància de ser un equip és veritat per a aquestes eliminatòries”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren el sisè gol davant el PSG.
Barça-PSG: horari i TV
Notícia: Barça-PSG: horari i TV
Comparteix
Quan i on veure el partit d'anada dels vuitens de la Champions League
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman: “Piqué està bé, però Araujo no arriba”
Notícia: Koeman: “Piqué està bé, però Araujo no arriba”
Comparteix
La roda de premsa de l'entrenador del Barça prèvia al partit de Champions contra el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa