Món Esport
Joan Vilà: “S’han deixat marxar els millors jugadors de la Masia i s’ha fitxat vulgaritat”

Joan Vilà és una de les veus més autoritzades a l’hora de parlar de la Masia. Ell mateix va formar part de les categories inferiors del Barça, on hi va accedir el 1970, i des d’aleshores ha estat vinculat i relacionat amb el club de formes molt diverses. Va ser jugador del primer equip, va entrenar en les categories inferiors i va ser director de l’Àrea de Metodologia de l’entitat, és a dir, responsable de mantenir viu l’ADN Barça. Vilà va abandonar el club el 2018 per desavinences amb la directiva.

Ara, i després d’haver superat un ingrés a l’UCI d’un mes a causa del coronavirus, Vilà s’ha sumat a la candidatura Sí al futur de Víctor Font. En una entrevista a L’Esportiu explica que aquesta decisió la va prendre després que li ho demanés el mateix Xavi Hernández en persona, futbolista del qual Vilà en va ser el descobridor: “A ell no li podré dir mai que no”.

Més enllà del paper que Vilà pugui jugar a les eleccions del club, són molt interessants les seves consideracions respecte a la gestió de la Masia dels darrers anys, la qual considera que estava “desfent tot el que ens havia portat a ser un referent mundial”. Entre les decisions preses durant les últimes temporades, Vilà lamenta, especialment, que “en els últims anys han marxat els millors jugadors de la Masia i ha arribat vulgaritat”. Considera que no es deu a cap raó econòmica: “marxen perquè no estan prou atesos”.

Vilà també explica que la “pèrdua de credibilitat” dels darrers anys serà un impediment a l’hora de refer el projecte i declara que s’haurà de “picar molta pedra”. “Abans tothom volia venir al Barça, ara ja no”, argumenta l’exdirector de l’Àrea de Metodologia del club.Més notícies
Pep Guardiola, durant un partit del City | Europa Press

Guardiola, contundent: “No vull parlar més d’Eric Garcia”

Notícia: Guardiola, contundent: “No vull parlar més d’Eric Garcia”
Comparteix
L’entrenador del Manchester City, fart dels rumors
Notícia: Guardiola, contundent: “No vull parlar més d’Eric Garcia” - Mobile
La comissió gestora de Carles Tusquets, el dia en què va prendre possessió | FC Barcelona

Malestar intern a la comissió gestora del Barça

Notícia: Malestar intern a la comissió gestora del Barça
Comparteix
Discrepàncies entre el president, Carles Tusquets, i diversos membres de la junta
Notícia: Malestar intern a la comissió gestora del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa