Món Esport
Laporta troba la primera frase èpica del seu segon mandat
  • CA

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, és reconegut per la seva capacitat dialèctica. Li agraden les càmeres i les rodes de premsa i el cert és que s’hi desenvolupa bé. És capaç de trobar el to adequat en la gran majoria de situacions i ja figuren en la història del barcelonisme frases mítiques com “Al loro, que no estamos tan mal!”, “El Barça fabrica Pilotes d’Or i el Madrid les ha de comprar”, “Estic tritranquil” (amb el retorn de Florentino Pérez a la presidència del Reial Madrid) o “La referència del madridisme és el Barça”.

Totes aquestes frases, pronunciades durant el seu primer mandat comprès entre el 2003 i el 2010, van correspondre a moments en els quals va ser més oportú utilitzar la ironia, l’humor o la seriositat i l’èpica. Així doncs, ara, en aquesta segona etapa al capdavant del club, Laporta també està destacant per la seva presència davant dels micròfons i sembla que ha pogut trobar la seva primera frase icònica. Aprofitant l’embranzida que viu el primer equip masculí de futbol des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta i el fitxatge de Ferran Torres, el president blaugrana va treure pit en la presentació del davanter valencià amb unes paraules que van servir d’advertència per als altres clubs europeus: “Que tot el món es vagi preparant, perquè hem tornat”.

Des del mateix moment en què va fer aquestes declaracions en roda de premsa, va quedar clar que havia pronunciat una frase especial, que s’escapava d’allò rutinari. El barcelonisme s’ha encoratjat a partir d’aquestes paraules i ja comença a creure que és cert, que el Barça és cada cop més a prop de recuperar la grandesa. Qui ha corroborat, però, que aquesta frase tindrà impacte en el futur és Xavi Hernández. En roda de premsa s’ha situat totalment al costat de Laporta i ho ha deixat molt clar: “És cert que estem tornant i hem de seguir el president, perquè ell marca el camí”.



Més notícies
Joan Laporta, durant la presentació de Xavi Hernández | Europa Press
Xavi, més al costat de Laporta que mai
Notícia: Xavi, més al costat de Laporta que mai
Comparteix
El tècnic egarenc s'ha desfet en elogis cap al president del Barça en roda de premsa
Joan Laporta i Ferran Torres | FC Barcelona
Laporta destaca la importància de fitxar futbolistes catalanoparlants
Notícia: Laporta destaca la importància de fitxar futbolistes catalanoparlants
Comparteix
El president del Barça ha participat de la roda de premsa de presentació de Ferran Torres

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a gener 04, 2022 | 19:56
    Espectador gener 04, 2022 | 19:56
    Laporta es un líder i per aquest motiu troba la frase mes adient sempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa