Món Esport
Joan Laporta no pot satisfer una petició de Xavi Hernández

La darrera jornada del mercat d’hivern ha estat molt intensa per al Barça. A banda de l’operació de Pierre-Emerick Aubameyang i l’intent fallit de desfer-se d’Ousmane Dembélé, el club també ha tingut altres assumptes pendents. L’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, va demanar fa uns dies al seu president, Joan Laporta, un reforç per al lateral esquerre de la defensa perquè només compta amb un efectiu en aquesta demarcació, Jordi Alba. La direcció esportiva blaugrana ha treballat en algunes opcions, però no ha aconseguit fer realitat aquest desig per part del tècnic egarenc.

L’última oportunitat que ha tingut el Barça per sumar efectius al lateral esquerre hauria aparegut durant la negociació del traspàs de Dembélé al Paris Saint Germain. Diversos mitjans asseguren el PSG volia estalviar-se el màxim de diners possibles en aquest fitxatge. Per aquest motiu, els parisencs havien proposat al club blaugrana intercanviar l’extrem per un o dos jugadors de l’equip francès.

Un dels futbolistes que hauria ofert el Paris Saint Germain és el lateral esquerre Joan Bernat. Aquest defensa és del gust de Xavi Hernández perquè ha jugat a grans equips europeus com el mateix PSG o el Bayern de Munic. Tot i el bon encaix que podria tenir aquest jugador al Barça, el lateral s’hauria negat a sortir del club francès durant el mercat d’hivern segons informa Mundo Deportivo.

Per tant, Xavi Hernández no ha fet realitat el seu desig de reforçar el lateral esquerre al mercat d’hivern. L’altra opció amb què treballava la direcció esportiva del Barça per reforçar aquesta posició era el jugador de l’Ajax Nicolás Tagliafico. No obstant, el club blaugrana tampoc ha aconseguit arribar a un acord amb l’equip neerlandès.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa