Món Esport
Joan Laporta estaria a prop d’assegurar-se un fitxatge a cost zero
  • CA

La direcció esportiva del Barça, encapçalada pel president Joan Laporta, està treballant amb l’objectiu de fer el millor equip possible de cara a la pròxima temporada tot i que encara faltin uns mesos fins a l’obertura del mercat de fitxatges. La delicada situació econòmica que viu l’equip blaugrana provoca que la directiva culer prioritzi realitzar fitxatges a cost zero, com van ser Eric García o Memphis Depay l’estiu passat. Segons apunten des d’Anglaterra, el següent futbolista que podria arribar gratis al Barça és el defensa del Chelsea Andreas Christensen. Aquest jugador finalitza el seu contracte amb l’entitat londinenca el pròxim estiu i sembla no tenir cap interès a renovar. Per tant, estaria buscant un nou destí de cara a la temporada vinent.

La televisió britànica Sky Sports assegura que el Futbol Club Barcelona és un dels dos equips interessats en la incorporació del futbolista danès. L’altre club que segueix de ben a prop Christensen sería el Bayern de Munic. Tot i això, diversos mitjans afirmen que el Barça té una mica d’avantatge en la cursa per aquest futbolista. El Mundo Deportivo indica que la directiva blaugrana manté conversacions constantment durant les últimes setmanes amb l’entorn del defensa i, ara mateix, l’equip català seria l’opció preferida del central.

El Barça segueix dos jugadors del Chelsea

Christensen és un jugador fomat a les categories inferiors del Chelsea i que ha jugat al primer equip del club anglès en sis temporades diferents. El danès s’ha consolidat com a titular indiscutible aquesta temporada. El defensa no és l’únic jugador de l’equip londinenc que interessa al Barça. Cal recordar que el club blaugrana també està treballant per dur a terme la incorporació de César Azpilicueta, que és el capità del Chelsea.

L’arribada de Christensen donaria lloc a una forta competència a l’eix de la defensa culer. Actualment, el Barça compta amb cinc centrals: Gerard Piqué, Ronald Araujo, Eric García, Samuel Umititi i Clément Lenglet. A més, Óscar Mingueza també pot jugar de central, però acostuma a situar-se al lateral des de l’arribada de Xavi Hernández.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Notícia: La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Comparteix
L'equip madrileny, disposat a assumir els 100 milions que costarien els sous dels dos jugadors
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Lewandowski lidera un nou boicot a Rússia
Notícia: Lewandowski lidera un nou boicot a Rússia
Comparteix
La selecció polonesa es nega a jugar contra Rússia a la repesca del Mundial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa