Món Esport
Insòlit: Javier Tebas defensa el Barça

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha defensat el Futbol Club Barcelona en el marc del cas Dembélé. El fet que l’entrenador l’hagi deixat de convocar per als partits del primer equip a causa de la negativa del futbolista de renovar amb l’entitat blaugrana ha generat moltes crítiques i des de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) s’ha advertit públicament el Barça que podria estar cometent un delicte. Tanmateix, Tebas ha dit tot el contrari: “El Barcelona té bons advocats per saber que no s’està incorrent en cap mena d’il·legalitat”.

D’aquesta manera, per molt que s’hagi pres aquesta decisió com a club i que Xavi ho hagi traslladat als terrenys de joc, el president de LaLiga no hi veu cap irregularitat. En teoria, l’obligació del Barça és permetre que Dembélé ofereixi els seus serveis, amb la qual cosa és cridat a tots els entrenaments, però la decisió de convocar-lo o no als partits entra dins de l’àmbit esportiu. Tebas també n’ha parlat: “Dembélé no va assistir a un entrenament, però va ser per una gastroenteritis, pel que sembla estava malalt. Ja està, no hi ha res més”.

Cal tenir en compte que la relació entre Tebas i el Barça no passa ni de bon tros pel seu millor moment. El fet que el club blaugrana fos un dels impulsors de la Superlliga i que encara es mantingui viu al projecte fa que el president de LaLiga hagi criticat l’entitat culer en reiterades ocasions durant els darrers mesos. A més a més, també ha estat molt dur amb el Barça pel que fa al fair play financer de la Lliga, cosa que va fer, per exemple, que Leo Messi hagués d’abandonar el club. Per tot això, resulta sorprenent que ara intercedeixi per defensar la postura del Barça en el cas Dembélé.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | Europa Press
Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Notícia: Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Comparteix
El davanter francès del Barça s'ha presentat al darrer entrenament de l'equip
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi reconeix que els seus jugadors no estan bé psicològicament
Notícia: Xavi reconeix que els seus jugadors no estan bé psicològicament
Comparteix
"Estem en un moment de confiança baix", ha explicat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a gener 25, 2022 | 12:11
    Culer. gener 25, 2022 | 12:11
    Aquest grandíssim fill de meuca ja fa catúfols. Quina sort!.
  2. Icona del comentari de: Ferran a gener 27, 2022 | 09:51
    Ferran gener 27, 2022 | 09:51
    Algo querrá a cambio....Yo no me fiaría ni un pelo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa