Jaume Giró cau de la junta de Laporta

Un dels homes més propers a Laporta durant la campanya no estarà dins la directiva

Sorpresa d’última hora abans de la presa de possessió. Jaume Giró, un dels homes més propers a Joan Laporta durant la campanya no formarà part de la junta directiva del nou president. La decisió s’ha pres aquest matí quan, després de reunir-se la que havia de ser la propera junta, Giró, exdirector de la Fundació la Caixa, ha decidit no formar-ne part.

Segons la versió oficial de la candidatura aquest moviment no és una dimissió, Segons “Estimem el Barça”, Giró ha decidit no formar part de la junta per motius professionals. Uns motius que porten al mateix Giró a passar molts mesos a Londres, un fet que impossibilita dur a terme la tasca de vicepresident. Laporta coneixia aquesta situació des de feia dies, i de mutu acord han decidit comunicar-ho avui a l’equip de la candidatura.

Tot apuntava al fet que Giró seria un dels homes forts de la propera junta. De fet, se l’assenyalava com al proper vicepresident econòmic, dins d’un equip directiu que pivotaria sobre la figura de Rafel Yuste com a vicepresident primer. Ara, està per veure com es reconfigura la futura junta blaugrana.

Més informació

Comentaris

    Culé. Març 14, 2021 7:37 am
    Veient el personatge que te al costat en aquesta foto, estic satisfet de que el Sr. Giró no formi part de la junta del Barça.
    JOSEP PAGÈS EL AVI CULER DE CARDEDEU Març 14, 2021 10:54 am
    Laporta te que portar al BARÇA a CRISTIANO RONALDO , de aquesta manera si podrien conseguir GUANYAR ALGUN TITOL COPA , HASTA LA CHAMPIONS ..

Nou comentari