Món Esport
El Barça fitxa un jugador gratis sense voler

Després d’haver-lo tingut a la banqueta durant anys i anys, d’haver entrat a moltíssimes convocatòries sense arribar a debutar mai amb el primer equip, el barcelonisme ha hagut de comprovar quin és el rendiment del porter alacantí Iñaki Peña amb un equip diferent del Barça. Anecdòticament, el jugador culer cedit al Galatasaray ha jugat el seu primer partit oficial al Camp Nou amb una samarreta diferent de la blaugrana i el cert és que el seu rendiment ha estat òptim. Malgrat que els seguidors del Barça semblava que s’haguessin oblidat que el jugador encara era seu perquè l’han xiulat cada vegada que perdia uns segons per treure de porteria, Iñaki Peña ha estat molt concentrat durant els noranta minuts i ha assegurat l’empat per al seu equip.

L’exhibició d’Iñaki Peña al Camp Nou

A la primera meitat, tot i que el Barça no ha atacat amb gaire insistència, el porter alacantí ha estat capaç de salvar dues ocasions claríssimes, ambdues de Memphis Depay. Totes dues han estat aturades molt similars, ja que han estat xuts del davanter neerlandès ajustats al pal, amb rosca i des de lluny. El primer, una falta a la dreta del porter, i el segon, encara més difícil, un xut des del vèrtex de l’àrea que ha agafat tothom per sorpresa, menys Iñaki Peña, qui ha fet gala de moltíssima atenció al joc i d’uns reflexos privilegiats. A la segona meitat, també ha estat decisiu per treure una mà ràpida a una rematada de cap a boca de canó de Sergio Busquets.

El Barça ja no haurà d’anar a buscar un porter al mercat

A Turquia ja es parlava molt bé d’Iñaki Peña des de la seva arribada el mes de gener, però ara els mateixos culers ho han pogut veure en primera persona. Si manté aquest nivell i, sobretot, si Neto decideix marxar quan acabi la temporada, el futbolista alacantí té números de convertir-se en el segon porter del Barça el curs vinent. D’aquesta manera, el club, que volia invertir diners en algú que pogués fer la competència a Ter Stegen, no haurà de gastar ni un duro i, a més a més, podrà apostar pel talent de casa. El cert és que el porter alemany necessita un canvi de rendiment i mentalitat urgent i un jugador que amenaci la seva titularitat pot ser una bona opció.



Més notícies
Ferran Torres, durant el partit contra el Galatasaray | FC Barcelona
El gran assenyalat de l’empat del Barça contra el Galatasaray
Notícia: El gran assenyalat de l’empat del Barça contra el Galatasaray
Comparteix
A Ferran Torres se li continua demanant molt més del que ha mostrat al Camp Nou
Sergiño Dest, durant el partit contra el Galatasaray | Europa Press
El Barça s’ennuega amb el Galatasaray i es complica l’Europa League (0-0)
Notícia: El Barça s’ennuega amb el Galatasaray i es complica l’Europa League (0-0)
Comparteix
Els blaugranes hauran d'anar a buscar la victòria a Istanbul per classificar-se per als quarts de final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa